Liječenje uz Hvala i Volim te

sZvoni telefon. Broj iz dječjeg vrtića.Hvala hvala hvala..hopsam, i ostajem mirna. A dok nisam znala za HO u takvim bi trenucima “šizila”. Jer moja je curica u vrtiću i oni zovu samo kad se nešto “događa”.
Ovaj put mirno dignem slušalicu,a sa druge strane odgajateljica kaže: “A. plače, ne želi jesti i spavati, kaže jakooo ju boli grlo… upravo je i povraćala”.
U meni i dalje samo hvala hvala, volim te volim te. Stižem po dijete, odlazimo kod pedijatrice (koja se bavi homeopatijom), a ona kaže: Stigli ste taman prije mog odlaska, već sam se krenula oblačiti.
Moja curica i dalje plače od grlobolje, a ima i temperaturu. A zajedno sa mnom “čisti stare programe”, s volim te volim te. Ima 6 godina. Dr kaže: Joj, strašna upala grla, angina, gnojna…
Daje nam homeopatiju i naruči kontrolu za 3 dana. Stižemo kući, i dalje hopsamo, stavljam papirić ispod vode, na kojem pise njeno ime, bol grla, temperatura i puštam bez očekivanja. Tog se popodneva A. osjeća već mnogo bolje… normalno jede, temperatura “pala”.
Sljedećeg jutra, kao da se ništa jučer dogodilo nije. Zovem doktoricu i pitam možemo li doći na kontrolu (u meni cijelo vrijeme hvala i volim te), a ona kaže, može, al sigurno se ništa nije promijenilo, s obzirom na onu gnojnu anginu od jučer.
Ja osjećam da jest 🙂
Stižemo u ordinaciju,a ono gledaj čuda, kaže dr, a ja i dalje hopsam. Kaže: “Ovo što vidim nije moguće, ili zapravo jest (zbunjeno me pogleda), SVE JE NESTALO. GRLO JE POTPUNO ČISTO. U manje od 24 sata:-) Draga mama, što god radili, činite dalje,j er ovo zaista prvi put vidim, a mnogo imam godina iskustva!!”
Hvala hvala hvala Volim te volim te volim te

Zahvalna i sretna

– Kristina Bulešić

pratıte nas

4 responses

    • Draga Marina,

      to je jedan od Ho’oponopono alata. Nijedan alat neće biti učinkovit ako ne razumijemo tehniku, stoga Vam preporučamo da za početak pročitate knjige Najlakši način i Nulte granice, iz naše rubrike Mediji/Knjige.

      Hvala hvala hvala

  1. Dragi Admine hvala vam na odgovoru.trenutacno sam u fazi nabave knjiga gde.Katz ,mozete li mi reci gdje mogu nabaviti knjigu Nulte granice ? Hvala hvala hvala

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s