Najjednostavnija stvar na svijetu

sDa biste bili lucidni u snu, da biste prepoznali da je to stanje sna, morate prakticirati svoju prisutnost u sadašnji trenutak. Pa ćete tako ustrajno vježbati: “ovo je san, ja sam svjestan, ovo je san, ja sam u snu…”

Jednako tako, da biste bili lucidni u Ljubavi morate vježbati svoju prisutnost u Njoj. Kazivati ćete tako, jednako ustrajno: “volim te, volim te, volim te…”
Odjednom, postati ćete svjesni svoje istinske Ljubavne prirode, svog Izvornog porijekla. I vi ste tada kao u lucidnom snu: imate spektakularno svjedočanstvo stvarnosti i Sebe u njoj.
Svjesno sanjanje je poput života na drogama. Dok ste u uronjeni u san, vi ste high u svakom pogledu. Jednako tako, svjesno voljenje uzbuđuje vaše stanice, povezuje svaku česticu vašeg Bića mostovima Ljubavne vibracije.

Voljeti je jednostavno, najjednostavnija stvar na svijetu, a opet volimo sa pažnjom uspaničenih mrava na čiji smo mravinjak netom bacili kamen. Da bismo prakticirali voljenje trebamo se voljenjem predano baviti i ne popuštati dok konačno ne volimo.
Volim te dakle, da bih svjesno volio i bio uronjen u san čiste bezuvjetne Ljubavi.

– Neno Lubich

pratıte nas

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s