Kad dođeš pred zid

images (1)

Iz inboxa

Uz dozvolu, prenosimo mail koji smo dobili:

Draga Karmen,

U prilogu je potvrda o plaćanju seminara.
Jedva čekam. Čitajući iskustva i hopsajući dočekala sam trenutak kad su nestali grčevi i čvorovi u želucu i zamijenio ih je mir.

Još imam puuuno posla, ali ne znam spoznati trenutak kad je nastalo otpuštanje u vezi nečega što me je jako “gnječilo”. To je valjda onaj trenutak kad čovjek dođe pred zid pa sad nemaš kud i stjeraš sve u tri krasne jer ti je već pun kufer kojekakvih glasova, slika i zvukova i misliš da ćeš poludjeti. I onda već ne možeš ni plakati, ni ljutiti se na sebe i cijeli svijet i jednostavno se predaš. I u konačnici nije sve tako strašno kako je na prvi pogled izgledalo. Okreneš se onome tko je u tebi i probaš čuti što ti poručuje. Zasad se glasić tiho čuje, ali svaki početak je težak.

Oprosti što sam se raspisala, ali možda sam jednostavno trebala s nekim podijeliti to iskustvo kad nešto za što se držiš kao da ti život ovisi o tome jednostavno polako isčezne i kao da se stišala oluja, a ti ploviš mirnim morem bez valova, i ne vidiš mu kraj.

Jer kraja zapravo niti nema.

Hvala, hvala, hvala.

Marina Gorščak

2 responses

    • Hvala Emira na javljanju. Trebalo je neko vrijeme da se to dogodi. Bilo je trenutaka kad sam poželjela odustati, bila sam bijesna na samu sebe jer to nije to, ali sam ipak progurala dalje. Sad imam puno mirniji pogled na svijet i stvari oko sebe, a sve drugo će doći kad to bude potrebno ili ja spremna na to.
      Hvala, hvala, hvala.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s