Neočekivani bonus od šefa

s

Hvala, hvala, hvala…. kada sam upoznala HO (pisala sam već o tome), znala sam da ću ići na seminar…. Međutim ego, mozak, programi ili što god već, pokušavali su mi nametnuti pitanja: Kako? Kako kad nemaš ni kinte (tek sam počela raditi i trebalo je polako vratiti dugove koji su se stvorili), 230€ nije malo, a sad ih nemaš!

Jedino što sam znala je da moram ići. Poslala sam prijavnicu i dugo vremena nisam ni kune uplatila… Međutim, MORAM naglasiti da uopće nisam razmišljala kako ću i da li ću…. Znala sam da idem! Želim ovo podjeliti SAD… Neočekivano sam od šefa dobila bonus od 2.500 kuna, tek tako, iz čista mira… Mojoj zahvalnosti nije bilo kraja, dragi moji ljudi…. hvala, hvala, hvala…
Trebali smo imati Božićni domjenak 13.12…. Zamislite mene, bez razmišljanja kažem šefu: Oprostite, ali ja ne mogu. Idem u Zg na seminar HO. Naravno, da smo premjestili datum…. hvala, hvala, hvala…..

Stoga, vjerujte, imajte povjerenja…. i ne razmišljajte…. Kad se uhvatite, tj.kad postanete svjesni svojih misli, prešaltajte u hvala, hvala, hvala…..
Volim Vas….

 

– Jasna Takač

3 responses

  1. Kod mene se upravo suprotno dogodilo,ne samo da nisu došli nikakvi novci,već i ono što je trebalo doći,nije stiglo….i tako s poljuljanom motivacijom čistim i dalje…valjda je tako trebalo bit ! Drago mi je zbog Vas !

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s