Srce puno mira i ljubavi

srce

Dragi moji, želim s vama podijeliti jedno HO iskustvo. Ne želim vam prenostiti programe, zato ću s najmanje riječi pokušati prenjeti sve ono što se na njih odnosi.

Prije 4 godine doživjela sam najgoru noćnu moru svakog roditelja. Pokušavajući se zaštiti od najveće tuge, započela sam svoje duhovno putovanje koje me je na kraju prije godinu dana i dovelo do HO. U početku sam HO doživljava kao zgodnu mogućnost kako bih se lakše nosila sa svakodnevnim stresnim situacijama. Kada sam u 12 mjesecu dolazila na seminar, došla sam potpuno otvorenog uma, željela sam samo čistiti. Vjerovala sam da bi se možda mogle očistiti neke situacije i odnosi koji mi se stalno ponavljaju u životu kao najblaže rečeno neugodni. Nisam se nadala ničemu velikom i opipljivom.
Drugi dan seminara počela sam intezivno proživljavati situaciju od prije 4 godine. Nije mi bilo jasno od kud je to došlo, od kuda su odjednom navrle sve te misli koje sam potisnula, bilo mi je neugodno jer sam nekontrolirano plakala i tek kad sam uspjela umiriti um zbog nelagode izazvane suzama, shvatila da ja čistim moj gubitak i veliku tugu za koju sam se vezala.

Nakon seminara osjetila sam nevjerojatan mir, osjetila sam kako sam konačno otpustila bol i da sam konačno pustila moje dijete. Nisam bila sigurna da li je to neki trajan osjećaj ili sam imala smo trenutak, zato sam čekala današnji datum. Do sada, današnji datum za mene je bio podsjetnik na moj gubitak, značio je povratak u prošlost, ponovno proživljavanje boli, čežnju za onim što nemam, osjećaj nepravde i iznevjerenosti od Boga.
Danas prvi put mogu reći da tog osjeća više nema. Današnja godišnjica ispunila je moje srce neopisivim mirom. Osjećam zahvalnost prema Bogu i Duši mog djeteta što su imali povjerenja u mene i dali mi priliku da mu budem mama, pa makar i na tako kratko. Srce mi je toliko ispunjeno ljubavi da u njemu nema mjesta niti za jedan drugi osjećaj. I sama sam iznenađena kako je uopće moguće da sam toliko mirna.

Moram priznati da ovo iskustvo ne bih dijelila s vama, da mi se malo prije nije pojavio još jedan HO trenutak. Otvorila sam FB i prvo što sam ugledala bila je Mabelina objava – kopirat ću vam dio: Aloha my friends! Now I’m here, changing lives in Miami. Yesterday, in my new book’s presentation, we talked about how the Ho’oponopono helps when we lose a child…

Za one koji ne razumiju engleski Mabel pozdravlja iz Miamija gdje su na prezentaciji knjige pričali kako HO pomaže kod gubitka djeteta… Nema se više što puno za reći, osim hvala ti, volim te.

– Monika Bačić Vlahović

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s