Esencija ljubavi

loveHO je esencija osvješćivanja ljubavi, esencija osvješćivanja Sebstva – neprestano nas podsjećajući da smo Ja, da smo ona savršena sveprisutna Ljubav Univerzuma.

Da upravo to! Mi smo ono savršenstvo od kojeg smo potekli. Nedodirljivi i predivni. Ali, ipak preuzimamo odgovornost jer jedan dio nas u sebi čuva sjećanja, podatke, programe koje povlačimo tko zna odtkud i tko zna otkad i što je uzrok utamničenosti tog dijela nas uz zemaljsko utjelovljenje kako bi se stvorila prilika da se otpuste. To je onaj naš projektor koji vrti sve te podatke i preslikava ih na naše životno platno.

I zaista, nema potrebe za raspravama jer sve što nas “dira” u drugima našlo je svoj odraz u nama. Programi diraju programe! To je to! Mi smo nedodirljivi zato jer smo dio Jednog i nema razloga za prepirke, zamjeranja, na kraju za to nismo ni sposobni. Programi su ti koji reagiraju i koji nam na taj način daju priliku da im zahvalimo i otpustimo ih. Zajedno sa situacijama i osobama koje su ih aktivirale. Tako se mijenja naša svakodnevica.

Golemi se problemi odjednom raščiste, poneki ljudi zauvijek odlaze iz našeg života jer s njima nemamo više zajedničkih dodirnih točaka u programima, nema više akcije i reakcije, onog uparivanja kao kad igramo Crnog Petra…pa kako onda ne hopsati do vječnosti i nazad?!?

– Ksenija Križaj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s