Popravila se sama…

zubar-1350990957-155466

Vratila sam se danas na posao, nakon dva tjedna godišnjeg odmora. Radim kao dentalni asistent u jednoj stomatološkoj poliklinici.

Uobičajeno sam pripremila ordinaciju. Doktorica je obavila dva pregleda, bez korištenja onih turbina i mikromotora sa stom. stolice.
Ali, kada je došao treći pacijent i kada je doktorica po prvi put u smjeni uzela turbinu u ruke… voda je počela prštati na sve strane. Na svim nasadnicima, pa čak i na onom ‘pusteru’ koji služi samo za puštanje zraka pod pritiskom!
To nisu uvjeti za rad. Stolica je u kvaru…
Zamolile smo da nam pozovu majstora, ali on nije mogao doći prije 11h, a mi radimo od 7h .
Sjetila sam se, tada, kako se dr. Hew Len-u za pomoć obratila inženjerka iz NASA-e, koja je imala problem s jednom od njihovih raketa.
Pogledala sam stolicu, nasmješila joj se i rekla joj da ju volim i da sam joj zahvalna što nam tako dugo i naporno služi , nama i našim pacijentima.
Bez nekog prevelikog uzrujavanja, doktorica i ja se nismo htjele seliti u susjednu ordinaciju, a ona je papirnatim ubrusima omotala sve kabele, da bi zaštitila pacijente od evntualnog močenja..

U 11.30h je stigao naš majstor .
Stolica je radila nomalno.
Pogledala sam ga i rekla: ‘Stolica se sama popravila?’
A on mi objasni da je to bio nakupljeni kondenzat u sistemu, koji se nije sušio za vrijeme mirovanja i da ga je ona sada SAMA UKLONILA.

Hvala! Volim te…

Ana-Marija Vuković

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s