Ho’oponopono čarolija: Beograd, 04.06.

čarolija

Ho’oponopono čarolija sa Karmen Jerković Yücel

Da li želite da doživite čaroliju i bar na nekoliko sati, živite u stanju potpune zadivljenosti? Ukoliko je tako, na pravom ste mestu.

Pozivamo vas na jedno sasvim jedinstveno putovanje kroz predavanje Karmen Jerković Yücel o Ho’oponopono tehnıcı i čudima koja ona donosi u život.

Karmen Jerković Yücel kaže da je živela potpuno „realističnim“ životom sve do trenutka kada je osetıla da se njen svet ruši. Upravo tada u ruke joj je došla knjiga „Nulte granice“ Joe Vitalea. Od tada, ništa više nije bilo isto. Zaljubila se u Ho’oponopono i od tada praktikuje ovu čudesnu tehniku, koja joj je pomogla da pronađe unutrašnji mir i poverenje u životni proces.

Ubrzo nakon toga, donela je Ho’oponopono i na naše prostore organizujući predavanja i seminare „Najlakši način“ sa Mabel Katz. Od tada, broj ljudi koji se zaljubljuju u ovu tehniku neprekidno raste, a Karmen tome doprinosi svojim aktivnostima iz dana u dan.

Urednica je internet portala https://hooponoponotehnika.com/, http://alternativainformacije.com/, kao i youtube kanala Inspirativna Web Tv.

Na ovom predavanju kao iznenađenje, imaćete priliku da čujete i interesantne goste koji će sa vama podeliti svoja iskustva i čuda koja su doživeli praktikujući Ho’oponopono.

Biće održana dva predavanja.
Prvo od 15-17:30 i drugo, od 18-20:30, 4. juna 2016. u Beogradu, Maršala Birjuzova 28a. Cena učešća je 5 evra.

Sva mesta za prvo predavanje su popunjena.

Prijave i informacije na: centar.izvrsnosti@gmail.com

Rezervišite svoje mesto na vreme, jer je broj učesnika ograničen. Pri rezervaciji napišite svoje ime i prezime i broj telefona. Hvala na razumevanju i radujemo se susretu sa vama!

2 responses

  1. POštovani, da li mi možete reći kada će biti u Beogradu ponovo seminar/radionica ho’ oponopono jer sam prethodni u junu 2016. propustila.
    Hvala unapred

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s