Karmen Jerković i Neno Ljubić: Zašto je čišćenje važno

čišćenje

Svi koji prakticiraju Ho’oponopono svjesni su važnosti i potrebe čišćenja. Ovaj put želimo dati jedan širi okvir priči, kroz primjere iz života, iskustva ljudi koji su imali iskustvo bliske smrti te regresoterapeuta i iskustava koja su imali s klijentima.
Dr. Len: Čišćenje skida hipoteku s duše.

U emisiju se možete uključiti direktno, klikom na link https://www.youtube.com/watch?v=OBGOrlEVDWI a preko istog linka možete pogledati emisiju i kasnije, na Youtubeu.

Počinjemo u 20.00 sati.

2 responses

  1. Fenomenalno! Šta drugo reći! Svaka reč je ponovo, po ko zna koji put “sela ” tačno tamo gde treba i prepoznata je bez ostatka. Neno, hvala za predavanje o “parčetu torte”, to mi je trebalo, prepoznala sam se i tu. Nekoliko decenija se u meni javljaju mnoga pitanja, mnoge odgovore sam našla u brojnim knjigama raznih autora i učitelja, mnogo je bilo prepoznavanja, ali malo prakse. Promenilo se mnogo toga u mom životu, jer se ja menjam, ali povremeno i dalje “padam” u konkretnim situacijama i izazovima (parče torte). Sada istrajavam u HOO čišćenju, uz povremene, za mene, vidljive rezultate. Hvala Karmen, hvala Neno, volim vas!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s