Ho’oponopono horoskop za 9.mjesec

horoskopski-znakovi-funny

Jarac hopsić

 Zašto je Bog podario jarčevima rogove? Da hopsanjem stvore fleksibilne antene za život! Mesec kada počinje da se ubrzava kod svih jarčeva. Da je po njihovom, ugradili bi im točkove mesto nogu.

 Posao: ko bude poslovao sa jarčevima ovog meseca, dobro će proći. Ko neće, ni ne treba jer ga je jarac hopsić očistio. Hopsanje jarčevima ovaj mesec donosi baš baš balans. Ali se stvara i “crni” fond. Veruje on, ali sigurno je sigurno. I tek onda kaže jače “hvala, hvala…”

 Ljubav: Eh, kada bi ljubav mogla da se “opipa”. Jarčevi bi po ceo dan onda samo “opipavali”. Ovaj mesec “preskočite” ljubav za koju mislite da je sudbinska. Opipajte, ali se ne zadržavajte. A onda u šestu i hopsanje.

 Zdravlje: Sa očima se dešava nešto, ali hopsanje ih “tera” da progledaju. A onda će se ceo dan diviti u ogledalu. To je dobro za srce.

Vodolija hopsić

 Mesec aktivnog prikupljanja znanja i informacija . Dolazi Nova Godina i oni već vide sebe pored te i te osobe. Drage vodolije, bez planiranja, jer hopsanje to očekuje od Vas. Biće pored Vas baš onaj koji je najbolji za Vas.

 Posao: Ako nekome ovaj mesec ide od ruke, onda za vodoliju se kaže da ide i od noge. Aktivni hopsači imaju bogatu berbu ovog meseca. Kao da se spremaju za zimski san. Dužnici Vam vraćaju novac ovog meseca.

 Ljubav: Da mogu, vodolije bi se tri puta udale/oženile ovog meseca. Da to ipak bude za pamćenje. Ali…budite strpljivi, ima poslovica “strpljen-spašen”. Sa bebama sačekajte još malo, jer ta beba treba da bude prava hopsilica.

 Zdravlje: Bolovi u nogama govore da usporite, i zato postoji taxi, bus, bicikla. Hopsajte i ne brinite. Bol je samo podsetnik i prilika.

Riba hopsić

 One ribe koje nisu bile na moru, sada će da se pakuju. Nema šanse da se propusti voda, pa makar i slana. Posebno naglašen senzibilitet ovaj mesec.

 Posao: Promena posla definitivno stoji mnogim ribama hopsićima. Ili ćete postati direktor u toj firmi, ili ćete pronaći drugu gde će Vam ponuditi to mesto. Svi privatnici imaju teži period, zato hopsajte, čistite. Čaša vode na svakih 3 sata.

 Ljubav: Nezadovoljstvo lečite hopsanjem. Paralelne veze nisu rešenje. Ne treba da vidite rešenje, samo način na koji ćete doći do njega:”Hvala Ti…Volim Te…”. Mnoge ribe čak i završavaju sa osobama od kojih su mnogo naučili. Od srca im se zahvalite.

 Zdravlje: Emocije su ok, zdravlje je ok. Emocije nisu ok, ništa nije ok. Čistite i kada plačete, i kada ste besni, i kada ste srećni. Dobitna kombinacija.

Ovan hopsić

 Ovan u ovom mesecu ima veliku šansu da upozna samog sebe. Tada će imati idealnog partnera ispred ogledala. Okanite se kocke , jer ste u prilici da izgubite sve. A tada opet imate podsetnik za čišćenje.

 Posao: Hopsanje Vam pomaže da usporite, jer manje često znači više. Pustite sutra i juče, Hvala Vas dovodi do sada. A sada Vas dovodi do punog novčanika.

 Ljubav: Strast, pa strast, pa strast. Ako se posle svake strasti zahvaljujete, imaćete još više strasti. Kako je krenulo, ne sećate se da ste ikada primili toliko komplimenata. A itekako znate da uzvratite. Burma se smeši hopsićima.

 Zdravlje: Meteoropate imaju posla sa psihopatama. Prilika za čišćenje, a glavobolje su samo podetnici. Teška toksična sećanja se čiste.

Bik hopsić

 Bik koji sedi je bio poznati prosvetljeni indijanac. Vi ovaj mesec sigurno nećete, jer Vam “pundravci” rade na sve strane. Imate osećaj da je 12. mesec. Nije, nije, samo ste se malo “zaneli” u čišćenju.

 Posao: Puno rukovanja znači i puno sklopljenih dogovora. Uspeh je pola pola, jer nasleđe Vaših predaka je veliko. Niste krivi, ali ste odgovorni i da date ruku i da čistite. Sve će Vam se to “pozlatiti”.

 Ljubav: Zauzetima “banja”, slobodnima “oseka”. Onima u “otvorenim” vezama “suša”. Ljubav Vam je ko wikipedija. Puno pišu a pola tražite na drugim stranama. Samo hopsajte, da uvek tražite na pravoj wikipediji.

 Zdravlje: iznenadni bolovi su samo razlog da pojačate čišćenje. Nisu stvari onakve kako Vam se čine. Vaše zdravlje kroz reakcije se jako popravlja.

Blizanac hopsić

 Najvatreniji znak ovog meseca je definitivno blizanac. Sve što može da “zapali”, on će to uraditi. Na svim poljima. Došlo je i Vaše vreme.

 Posao: Svaki blizanac ovog meseca ima šansu kao nikada do sada. Što je bilo na filmovima, sada ja u Vašem životu. Mnogi će želeti da Vas dodirnu, jer će misliti da je ovakvo blagostanje prelazno.

 Ljubav: Malo partnera može da Vas sada prati. Zato je dobro hopsićima da ne prave greške, jer On/Ona Vas voli, samo mu treba kiseonika. Pazite na slabije krevete.

 Zdravlje: Srce kuca tika taka, pazi da Te ne gricne neka svraka. Krila su data pticama a ne Vama, zato usporite i čistite. Ako poletite, ponesite padobran.

Rak hopsić

 Oooo, i rakovi znaju da trče! Došlo vreme da se sredite na fizičkom planu, a hopsanje će od Vas napraviti muško/ženskog Švarcenegera. Možda čak i Vi postanete guverner Kalifornije.

 Posao: Kud koji, mili moji, Idi tamo gde Te srce vuče Pusti priče To novac na Tebe puče. Ukratko, hopsajte i radićete lude stvari koje Vam “sipaju” novac u džepove. Samo pazite da nisu bušni.

 Ljubav: Definitivna osama za mnoge rakove/račice. To je dobro, jer ste zaslužili odmor od teških programa i sećanja. Objasnite partneru da je to Vaš način regeneracije a ne bežanje od njega. U stvari, bolje čistite bez priče.

 Zdravlje: Vaše zdravlje podiže i Elvisa Prislija iz mrtvih. Šta ćete, osama=zdravlje+stabilnost+blagostanje. Vaše vreme je počelo!

Lav hopsić

 Ide lavić oko Tebe Pazi da Te ne ogrebe Jer lavić hopsa danju noću Više je naklonjem mesu nego voću. Čisti, čisti laviću strašni, Tvoje volim te su uvek slasni.

 Posao: I kada mislite da je sve puklo, dajte priliku čišćenju da Vam pokaže suprotno. Mesec iznenađenja za sve lavove u poslu. Više čišćenja, više iznenađenja.

 Ljubav: Pogledajte “Zonu Zamfirovu”, i shvatićete kako funkcionišete u ljubavi. Čišćenje Vam samo pomaže da znate od koga da ne odustanete.

 Zdravlje: Kada ste lenji, čistite, kada ste aktivni, čistite. Dobijate 120/80. Malo razgibavanja Vam ipak ne bi škodilo.

Devica hopsić

 Dobro je da nemate krokodila u Vašoj blizini, jer bi postao ubrzo Vaša torba. Modni butici su ovog meseca slaba tačka. Prodavci će izgovarati molitvu:”Bože, zaštiti me od devica harača po buticima”… Ni hopsanje ne pomaže da obuzdate Vašu strast za kupovinom u ovom mesecu.

 Posao: “Dobro da bolje ne može biti” sa Jack Nicholsonom je film za preporuku svim devicama/hopsićima. Tu ćete naći smernice za uspešan posao i rešenje zašto Vam ne ide.

 Ljubav: Tako blizu a tako daleko. Tako daleko a tako blizu. Hopsanje Vam pomaže da dobijete “tako blizu a tako dobro”.

 Zdravlje: Snežana i sedam patuljaka je putokaz za Vaše zdravlje. Da je Snežana više čistila, shvatila bi da…

Vaga hopsić

 Vrištanje od sreće, vrištanje od tuge. Samo hopsanje Vas vraća u balans ovog meseca. Najradije bi mnogi na pusto ostrvo. Ali, i to je prilika za promene, naravno sa čišćenjem.

 Posao: Kada negde “gori”, Vas zovu. A kada se deli višak, kao da ne postojite. Zato “otplatite” dugove Vaših predaka čišćenjem, i zvaće Vas i kada se “gasi” i kada se “slavi”.

 Ljubav: Nežnost je Vaše drugo ime. Ovog meseca Vam fali samo prezime. Vaše snove sprovedite u javu sa Vašim partnerom. Za slobodne, više verujte snovima i čišćenju.

 Zdravlje: Ko to kaže, ko to laže, da vagica nema zdravlja. Pa dobro, što sada malo kašlje, grize nokte i nema energiju je samo dobar podsetnik. Znate već za šta…

Škorpija hopsić

 Ovog meseca se škorpija hopsić zove hopsić detektor. Šta ona/on detektuju, to je to. Još da svoje sposobnosti 100% upotrebi, eto lovca na blago. Blago onome ko u kući škorpiju ima ovog meseca. Hopsića!

 Posao: Jedini problem dolazi iz programa:”Šta sada da prihvatim?”. Ponude pljušte na sve strane, pouzdajte se u znakove na putu, pogotovo što ste predano hopsali. Novi novčanik.

 Ljubav: Muškarci su sa Marsa, žene sa Venere. Škorpije hopsići su sa Jupitera. Ovaj mesec definitivno, deca sreće. Kolo sreće se okreće.

 Zdravlje: “Pucate” od zdravlja. Pazite da Vas ne kazne zbog “bacanja” petardi jer “pucate” od zdravlja. A možda dobijete i kaznu za “buku” izvan radnog vremena. Hosajte i samo hopsajte.

Strelac hopsić

 Aktivni hopsići ne treba da brinu za budućnost. Treba da brinu ovi kod kojih će se “nastaniti”. Selidba je velika verovatnoća za mnoge hopsiće.

 Posao: Ko rano rani, tri sreće grabi. Ko stalno čisti Dan za danom vrišti. Novac se “sliva” u Vaše džepove. Nabavite “vodootporan” kaput.

 Ljubav: Amorova strela je zapeta. Samo je pitanje iz kog okrajka će doći. Ni pancir nije nekada naodmet nositi. Uz obaveznu mantru “hvala, hvala, hvala”.

 Zdravlje: Donja polovina pokazuje brige zbog prošlosti, a gornja zbog budućnosti. Obe strane Vas podsećaju da pojačate hopsanje. Pancir će tada sam spasti i neće Vam trebati.

-Robert Purčar

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s