Kako hopsati (čistiti) i to ‘osjetiti’?

Slikovni rezultat za zamisljena

Vjerujem da je Izvor s razlogom odabrao baš te riječi da budu alat za čišćenje jer su one neutralne, tople i divne po vibraciji, iza njih stoji golemi energetski potencijal. Problem je u tome što su te riječi pridružene određenim očekivanjima i ona nam se stalno nameću, čekamo ih da se pojave, pa moraju biti tu negdje! 🙂

Ali kako uopće osjetiti hopsanje? Kako osjećamo Ljubav, je li to moguće definirati? Kako osjećamo Ljubav prema, primjerice, ženi/muškarcu? Pa osjećamo je između riječi, osjećamo je u pogledu, u žudnji da budemo s njima! U dodiru, mirisu, njihovoj blizini. Zapravo, kada kažeš “Volim te” dragoj osobi samo potvrđuješ cijeli taj energetski i emocionalni spektar događanja koji se već uvelike događa! Žmarci su već odavna tu, zar ne?

Mi možemo kod čišćenja imati isti pristup. Možemo unutar sebe tragati za Ljubavlju za životom, za postojanjem, za iscjeljenjem, oslobođenjem programa i sjećanja. To je već gotovi emocionalni ili energetski događaj, to je prisutnost, a naš “Volim te” kao alat je samo potvrda svega toga.

Nema načina da osjetimo bilo što posebno kada kažemo “Volim te”! Probaj se prisjetiti… Ljubav je već tu, ona nije došla s tim riječima, one su je samo potvrdili, zar ne? 🙂

Kaže se da je hopsanje povratak Nuli. A što je Nula? Pa to je Ljubav, ona Izvorna, ona savršena, čista, prazna i beskonačna. Mi hopsanjem potvrđujemo tu svoju iskonsku prirodu, njezinu unutarnju snagu i prisutnost, premda privremeno potisnutu po strani pažnje.

Pokušaj hopsati na veliko, ne na malo! Znači, veliko bi bilo kao da si zvijezda i tvoj “Volim te” održava sve ostale zvijezde na svom mjestu, održava tvoj sjaj, čini ga postojanim. Nemoj hopsati na sitno, na mala očekivanja, male poklone, poput “što ima tu za mene”, gdje je moj zasluženi mir i Ljubav”, jer ti si daleko veća od toga! Tvoj mir je istinit, već je činjenica, ali nije intelektualna, nego energetska! Čišćenjem to osvještavaš, budiš se u to znanje i iskustvo jer otpuštaš sve ono što te uvjerava suprotno.

Ne brini, svaki tvoj “Volim te” je zapravo već najveća moguća Ljubav, apstraktna, umu neshvatljiva, beskrajna, a povjerenje je posvećeno upravo toj slutnji. Od toga u međuvremenu živimo.

-Neno Ljubic

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s