Brak i ljubav

wŠto ako se jedno jutro probudimo i zaključimo da je jedan veći dio našeg života lažan?
Što ako nam se čini da smo na krivom mjestu s krivim ljudima? Što ako imamo osjećaj da ćemo poludjeti ako nešto ne promijenimo u svom životu?
… Što ako….? Što ako…? I tako u nedogled.

Ajmo vidjeti što kaže hooponopono na ova pitanja !!!
Odmah da raščistimo neke stvari. Nitko se ne nalazi na krivom mjestu. Svi se nalazimo tamo gdje se trebamo nalaziti. E sad, to ne znači da se sutra također trebamo nalaziti na tom istom mjestu s tim istim ljudima. Nitko nije zabetoniran i ne mora biti.

Situacija u kojoj se trenutno nalazimo nije slučajna. Sve ono što nam se ne sviđa samo je prilika za čišćenje, jer dok ne očistimo ono što trebamo, mi niti ne možemo izaći iz situacije u kojoj se nalazimo. Odnosno možemo, ali rezultat će u konačnici biti isti i u novoj situaciji i s novim ljudima. Jer mi u svoj život privlačimo ljude s kojima dijelimo neke zajedničke programe, koji nas na neki način vežu.

Konkretno: ako smo nezadovoljni s osobom s kojom živimo i ne želimo više s njom živjeti taj raskid bi se trebao odvijati u miru i prijateljstvu. Mabel je rekla da je dr. Len rekao da nije problem u našem partneru, problem je u nama, uvijek u nama samima. Ako mi nismo očistili programe koji nas muče i zbog kojih se nalazimo u sadašnjoj vezi u slijedećoj ćemo doživjeti isto. Tako imamo puno slučajeva gdje ljudi iz jedne u drugu vezu doživljavaju na kraju uvijek iste stvari. Na kraju im život prođe u razočarenju, a programi zbog kojih je sve nastalo su i dalje tu, ne izbrisani…

Dakle, ne skačemo iz jedne veze u drugu u potrazi za idealnim partnerom, ne ostavljamo sadašnjeg partnera, jer smo baš jutros skužili da nam to više nije to… nego hopsamo i hopsamo i promatramo što nam se događa. Nikuda ne idemo i nikoga ne ostavljamo u ljutnji i bijesu nego u miru i poštovanju, ako već tako treba biti. ♥ ♥ ♥

– Daniela Pal Bučan

3 responses

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s