Na godišnjicu

sPročitala sam članak koji objašnjava Ho’oponopono. Iste večeri sam zaspala ponavljajući sve četiri rečenice………. Žao mi je! Molim te, oprosti mi! Volim te! Hvala ti!

Što je sada, nakon godinu i četiri mjeseca drugačije? Iza mene su neki kvrgavi trenuci kada je u svijest dolazilo različito smeće. Čistila sam ritmom koji meni odgovara. Dobro, ponekad malo opsesivno, osobito kada bi naletjela na stvari koje su teške. Došli su trenuci u kojima sam osjećala beskrajno blaženstvo, ljubav i radost. Nakon toga su me opili trenuci u kojima sam osjećala potpuni spokoj i duboki unutrašnji mir. Već neko vrijeme intenzivno osjećam pulsiranje životne sile u sebi i svemu što me okružuje. Ponekad osjećam da je sve Jedno. Um ne prosuđuje previše…….

Daleko od toga da ne postoje trenuci uznemirenosti, sumnje, razočarenja, tuge, pa čak i patnje koja izaziva fizičke reakcije. Ali i to je prilika za čišćenje…….. Sve u meni i oko mene je izraz Božanske kreacije, a moja pažnja i usmjerenost to održava u mojoj svijesti i mojoj stvarnosti. Odgovorna sam ja!

Čuda su se događala i događaju se…… Mnoga rješenja koja sam priželjkivala i očekivala nisu se dogodila. Dogodilo se nešto drugo što je duboko i značajno promijenilo moj odnos prema određenim problemima.

I što sada? Igram se i dalje, otkrivam čudo života, iskušavam moć manifestacije božanskog u sebi i pri tome uživam. Uglavnom radosno i uz puno smijeha……….. Čistim i dalje! Ponekad opsesivno i s velikom željom da otpustim, a ponekad samo čistim…….

Duboko u sebi osjećam da svaka promjena u meni odjekuje cijelim Univerzumom.

I ne manje važno! Upoznala sam neke od vas. Sjajni ste kada se razumijemo i još sjajniji kada odražavate dijelove mene koje ne volim. Zaista uživam na zajedničkom putovanju s vama!

Volim vas beskrajno! ♥ ♥ ♥ ♥

– Vesna Cirak Čubrić

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s