Hooponopono i djeca / Hooponopon in otroki

llRaspuknut ću se od osjećaja sreće,  i moram svoje iskustvo podijeliti s vama, dragi moji hooponopovci.
Neki od vas dobro me znaju, i znaju i da imam tri prekrasna sina. Luku koji je najstariji i ima 21 godinu, Patrick ima 15 godina i najmlađi Tai ima 8 godina. Nikad nisam s njima imala većih problema. Uvijek su bili veoma dobri, zdravi, ljubazni i puni poštovanja. Ali još uvijek mi je falila ona trešnja na kolaču. Nikada nisam bila sasvim zadovoljna. Kad sam počela prakticirati hooponopono, po prvi put u životu sam ono istinski razumjela, da je cio svijet u meni. Nema tamo vani nikoga, sve je u meni i ako je tako, onda ću s lakoćom postignuti zadovoljstvo. Sve što mi je smetalo kod mojih momaka, stavila sam na papir i odredila, da sam sve to ja. Odlučila sam, da ne odreagiram na greške, jer problem nastane baš tad kad mi reagiramo… zato sam odlučila, daih  jednostavno  izbrišem. Samo sam non-stop čistila, pila plavu solarnu vodu, HVALA TI i VOLIM TE, narukavica FLOR-DE-LIS, čaša sa vodom i to je to.I čuda tek počinju….
Luka je student ekonomskog fakulteta, dobar ali nikako nismo dobili praksu za njega i to bez plaćanja, ali sada sve je sređeno i to u jednoj od najboljih firmi u Sloveniji – i pazite, ima i visoka nagrada! Jer je i veoma dobar nogometaš, dobio je i ugovor u Austriji za veliki novac. Hvala, hvala! A studij? Odlično. Također je i trener malih desetgodišnjaka i djeca ga obožavaju.
Patrick je pred upisom u srednju školu i ja primljen je na gimnaziju u Ljubljani, gdje će pored škole trenirati za profesionalnog nogometaša, to je kao akademija za nogomet. A to što je najvažnije primaju ih samo 22 iz cijele Slovenije i moj je među njima. Daaa!!!
I još najmlađi, moj Tai, on je jedno posebno dijete. On je u trećem razredu i pisanje jaoooo, nikako da mu ide. Uvijek se učiteljica žalila. Nije imao grafomotoričke sposobnosti. Vježbati, vježbati,..stalno sam slušala od nje,…da vježbati ali samo HOOPONOPONO alate 🙂
U veoma kratkom vremenu, razvio je veoma dobre sposobnosti, pisanje još nije super ali je mnogo bolje nego prije i svaki dan napreduje.I na kraju što je i najvažnije svi su odličnog zdravlja i ljubazni prema meni, tati i svim ljudima. Piju plavu solarnu vodu, i hooponopono prakticiraju iako ne baš redovito.

I još jedno prekrasno dijete hooponopona znam. Ime mu je Marko. Presretna sam što sam mu upravo ja pokazala put – tek ima 18 godina i već je reiki majstor i također veliki fan HOOPONOPONA. U školi su mu same petice, sve s odličnim i upravo sada radi maturu i naravno sve će bit 100 %. Upravo njegovi uspjeh i lakoća rada može biti uzor svakom od nas.
Na samom kraju da vam kažem recept za sve uspjehe vaše djece – HOOPONOPONO. To je čudo, čudo od Boga, koji nam ga je dao, svaki trenutak, svaki dan. Hvala vama svima, čistite i s time pomažete sebi, meni, mojoj djeci i još mnogima, tko zna. Vaše čišćenje je veličastveno i hvala vam za svaki HVALA i VOLIM TE. Preuzmite 100% odgovornost i uživajte u HOOPONOPONO ŽIVOTU.

VOLIM VAS PUNO VAŠA SIMONA IZ SLOVENIJE. BOG VAS SVE BLAGOSLOVIO  I VAŠE OBITELJI.VELIKA LJUBAV IZ DEŽELE

– Simona Kolar

Razpočila se bom od občutka sreče, če vse to ne delim z vami, dragi moji hooponopovci.
Večina izmed vas, me dobro pozna in ve, da imam čudovite tri sinove, Luka je najstarejši ima 21 let, pa Patrick 15 let in najmlajši Tai 8 let. Nikoli nisem imela večjih težav z njimi na nobenem področju življenja. Zmeraj so bili zelo pridni, zdravi, delovni, spoštljivi in ljubeči. Vendar še zmeraj je manjkala tista češnja na torti. Nikoli nisem bila popolnoma zadovoljna. Ko sem spoznala hoponopono sem praktično resnično prvič razumsko razumela, da sem jaz cel svet. Ni tam zunaj nikogar, vse je v meni in če je vse v meni bom z lahkoto dosegla to zadovoljstvo. Vse kar me je motilo pri njih sem dala na papir in presenečeno ugotovila, da sem vse to jaz. Odločila sem se, da ne odreagiram na napake, kajti vsak problem nastane problem šele ob naši reakciji, ampak ga enostavno izbrišem… Samo 24 urno čiščenje, plava solarna voda, HVALA TI in LJUBIM TE, zapestnica FLOR-DE-LIS, kozarec z vodo in to je to. In čudeži se začenjajo. Luka je reden študent ekonomske fakultete, priden in nikakor nismo dobili prakse za njega, kljub brezplačnem delu, ampak sedaj je stvar urejena v eni izmed najboljših firm v Sloveniji in po vrhu še prejme nagrado. Ker je zelo dober nogometaš mu je uspelo zaigrat v sosednji Avstriji, za visoko plačilo. Hvala, hvala in študij? Odlično. Pravtako je nogometni trener deset letnikov in otroci so navdušeni nad njim.
Patrick je pred vpisom v srednjo šolo in ja je sprejet na gimnazijo v Ljubljani, kjer se bo poleg šolanja še izoblikoval v profesionalnega nogometaša. Kar je najpomebnejše izberejo samo 22 otrok in moj je med njimi. Jaaaa!!!
In še najmlajši, moj Tai, ja on pa je otrok za sebe. Hodi v tretji razred in pisava jaooo, zmeraj poslušanje od tovarišice. Ja, grafomotorika mu ni nikakor šla od rok. Vaja, vaja, vaja sem poslušala, ja res je vaja ampak HOOPONOPONO vaja. V zelo kratkem času je pridobil čudovite sposobnosti, pisava še ne blesti ampak je iz dneva v dan bolje. In na koncu kar je najpomembnejše vsi so zdravi in ljubeči otroci do mene, očeta in vseh ljudi. Pijejo plavo solarno vodo, pa tud hooponopono ponavljajo, ne redno, občasno pa ja.
In naj vam povem , da poznam še enega HOOPONOPONO otroka . Ime mu je Marko in je čudovit fant. Vesela sem,da sem mu dala prav jaz smernice za delo z energijo in pri 18 letih je postal mojster Reikija ter pravtako je velik ljubitelj Hooponopona. Šola, vse z odliko, pravkar končuje maturo, seveda itak bo 100%. Njegova lahkotnost in uspešnost sta lahko vzor vsem.
In na koncu vam naj zaupam recept za vse uspehe vaših otrok – HOOPONOPONO. To je čudež, čudež od Boga, ki nam je dan, vsak dan, vsak trenutek. Hvala dragi moji vsem vam, ki čistite in s tem pomagate sebi, meni, mojim sinovom in še marsikomu. Vaše čiščenje je veličastno in hvala za vsak HVALA in LJUBIM TE. Prevzemite 100 % odgovornost in uživajte v HOOPONOPONO ŽIVLJENJU.

LJUBIM VAS VSE VAŠA,

– Simona Kolar

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s