ČIŠČENJE Z KOZARCEM VODE

llLepi moji hopsići, tudi jaz sem se odločil pogovoriti s svojim duhovnim vodnikom (ne smej se 🙂 ) o vprašanju tehnike čiščenja z  kozarcem vode. Torej, tukaj so odgovori:

Q: Na kakšen način voda izvaja čiščenje?

A: Tako, da v sebe sprejema  energijo, vibracijo, osebno zgodovino, in končno, zavedanje o tem, kaj želimo očistiti!

Q: Kako smo obeležili problem na papirju? Če želite, na primer, za čiščenje bolezeni neke osebe, kako to storiti?

A: Zapišite na papir ime osebe ali še bolje, postavi sliko pod njo! Povejte o kateri bolezni gre, če je znana. Voda absorbira vibracije, ona bo to očistila, ker je zelo magnetična, lahko vse sprejme vase!
Predhodno, se obvezno posvetit vodi, ji pomagati, da očisti, ji povedat, da jo ljubite in zahvalite se ji, ker čisti za vas! Nato,  postavimo sliko ali besedilo.

Q: Kako očistiti denar?

A: Vi ne čistite denar, ampak vaš občutek do denarja! Recimo takole: obstaja povezava: Ti in denar – in voda bo to sinhronizirala, postala bo  mediator med obema vibracijama – VAMI in DENARJEM! Torej napišite ime in priimek (ali  svojo sliko) in zraven denar, drug z drugim – pod steklom! Naj voda izenači, vzpostavi se ravnotežje, naj vpije programe obeh. Tako bo omogočila transformacijo in spremenila odnos med vama. Manifestacije se lahko pojavijo v obliki ideje o denarju, informacije, vašo pripravljenost sprejemanja denarja v vseh njegovih pojavnih oblikah, ki so neposredne ali posredne (darilo, delo, itd.)

V: Zakaj je slika?

A: Slika je lepši medij, ker vsebuje kakovostne podatke, ki proizvaja močne valove spomine na tisto, kar je na njej. V kolikor nimate slike, lahko napišete svoje ime, priimek in naslov ali besedilo, ki opisuje problem.

Q: Kako očistiti odnose z ljudmi, recimo, do osebe, s katero imamo problem?

A: Povsod tam, kjer sta dva, kjer smo poskušali popraviti nekaj, dve stvari, zmeraj oba damo pod vodo in pustite, da jih voda uravnovesi, da jih sprejme v sebe, njihove spomine, informacije, kode,energetske zapise. Voda si bo prizadevala uravnotežit odnos, ustvarit nov odnos, kot je vodni izvir, ki napravi nove poti, vedno najkrajše in najenostavnejše, saj je to v njeni naravi. Programiranje in ustvarjanje novih zapisov okolja je tisti, ki je naredil motnje v vodi, ampak ima svojo vgrajeno primarno funkcijo, prednost, da prvo sebe uravnovesi, nato okolje v novo vibracijo, zapise, integriteto (ki je vidna po vsem svetu s podnebnimi spremembami). Ko voda začne ta postopek, so mogoče različne manifestacije, tudi drastične, radikalne spremembe, lahko spremeni pokrajino popolnoma! Na tej točki, boste dobili občutek kako se raztopijo misli na to osebo, kako ste spremenili svoj občutke proti njej.

To voda vse lahko stori za vas, vendar se obvezno obračate k njej z zahvalo in povejte ji, da jo ljubite. S tem dajate vodi osebnost, vaš žig, del sebe in to kar ste, in s tem dovoljenje, da res želite spremembo! Voda bo to razumela, in izvedla lastno transformacijo na energijski in materialni ravni in pričela z nalogo, reševanje problemov, ki ga lahko doseže na najhitrejši način-z uravnovešanjem.

Q: Kaj bi lahko rekli o tehniki z kozarcem vode?

A: To lahko storite tudi z večjimi količinami vode kot so reke, morja, jezera ter bazeni! Če imate možnost, lahko stopite recimo v morje, vizualizirate problem, ali osebo, in prosite morje, da ga očisti. Lahko stojiš na dežju, hodiš po dežju z namero čiščenja.
Prav tako lahko vodo uporabljate kot model zdravljenja za sebe. Dajte pozornost vodi v sebi! Ko dajate v sebe novo količino vode jo programirate, da vas zdravi. Zahvalite se ji, ko držite kozarec v roki, ji povejte, da jo ljubite in da vas zdravi okoli določenega problema. Nato počasi izpijte, vendar še vedno z namenom, da zdravi vaše težave, kot da poskušate vzpostaviti odnos z njeno integriteto, z vodo. Nenehno to počnite, predajte se vodi, pijte jo z veseljem, z zavedanjem! To je moč vode.

In kaj reči Vodniku, kot Thank You, I Love You, in prav to sem storil!!!!!

– Neno Lubich
– Prevod: Simona Kolar
Dragi moji zgornji zapis je produkt osebne inspiracije avtorja in to niso Hooponopono pravila ali napotki. Pomembno je pri čiščenju z kozarcem vode, da se voda menja vsaj 2 krat dnevno in seveda naj bo voda iz pipe. Sama velikost in barva kozarca pa je lahko popolnoma po vaši inspiraciji.Hvala ker ste

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s