Dan od dobitaka

kjDanas sam bila poprilično neurozis jer sam išla na provjeru dioptrije pa sam morala cijeli dan škiljiti i ćorkati bez leća … Iako sam samoinicijativno zaključila da je i to samo program (da se ne smiju nositi leće prije provjere), ali ipak sam odlučila izdržati uz hopsanje….

Hodam tako po prodajnom centru gdje sam išla na provjeru vida i onako škiljeći kroz maglu ugledam na podu 50 kn…. Podignem ih sa poda i počnem se osvrtati okolo, ali naravno nije bilo „niđe nikog“ pa sam ih hopsajući i čisteći grižnju savjesti jer ih uzimam, a netko ih je izgubio, spremila u novčanik….

Onda sam dečkiću koji kontrolira vid, a pokušavao mi je prodati program uz priču da preko određenog broja godina vid dodatno slabi pa je potrebno kupiti još ovoga i onoga, ja prodala priču da imam 25 godina (mislim da mu je bilo jasno da muljam), ali važno da sam ja čistila u startu pokušaj nametanja dodatnih programa, jer mi je tako šapnula inspiracija…. I dobila sam još jedan paket leća gratis, a taman sam se pitala šta je to, ja toliko hopsam a ne vidim da se išta događa ! ! !

HVALA , HVALA, HVALA ….

– Maja Štulić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s