Kako je to moguće?

hooponopono seminarSjeća li se netko priče o mački koju je Mabel ispričala na seminaru? Na mojoj skripti sa seminara piše velikim, tiskanim slovima “PRIČA O MAČKI”, podcrtano je (iz meni nepoznatih razloga), pa ako se netko sjeća, bila bih mu jako zahvalna kada bi mi je proslijedio. Zanimljivo… od seminara je prošlo 8 mjeseci i ja sam tek neki dan primjetila taj prilično upadljiv natpis pisan mojom rukom. 

Inače, skriptu sam prošla barem 200 puta, prvi put još na seminaru. Trenutno prolazim kroz neke “izazove” i nakon što otprilike dva mjeseca nisam otvarala skriptu, prekjučer sam “slučajno” naletjela u nju i ponovo je prošla.

I ostala paf… naletjela sam na neke potpuno nove stvari, tekst o nadsvijesti za koji bih se mogla zakleti da nije bio u skripti. I na četiri nova alata, za koja bih rekla istu stvar – nikada u životu ih nisam vidjela. 

Ako uzmemo u obzir moje zvrndanje, zbunjenost… nije to ništa čudno, moguće je da u prethodnih dvjestotinjak (!!!) čitanja to nisam vidjela.
Jedino me čudi što se radi o alatima s kojima se čiste problemi koje proživljavam upravo SADA. :))))))
Kako je to moguće?

Eto, prijatelji moji dragi… meni seminar još nije završio, dapače, čini mi se da proživljavam jedan od njegovih najboljih dijelova. 

Pusa svima!

 

– Petra Varsić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s