Dvije godine čišćenja – osobni uvid u Ho’oponopono

AIU svakoj problematičnoj oblasti vašeg života vi ste istovremeno i poblem i rješenje. Svi otpori na koje nailazite ne dolaze iz vana nego od nas samih, od naših uvjerenja.

Kada naša podsvijest uz Hvala ti, i Volim te briše stara uvjerenja pred nama se otkriva nova realnost. Zapamtite da vaša podsvijest primi svaku misao koja vam se redovno vrti, zato ja u svakom trenutku odabirem hvala ti… volim te…
Vi snosite odgovornost za sebe, vi ste odgovorni za njihovo kreiranje i održavanje… zato uvijek Hvala ti…. Volim te. Dakle, sve je u vašim rukama. Kada prakticirate HO, okrećete leđa svim uvjerenjima, sjećanjima, bilo da su iz našeg djetinjstva ili bilo kakvih neuspjeha, jer jedino što je sada važno, je da ste stalno u Hvala ti, Volim te…
Kada očistimo uvjerenja lako nalazimo izlaz iz svake životne situacije mjenjajući sebe, a onda vidimo kako se mijenja sve oko nas. Kada kažemo Hvala ti, Volim te, Bog, Univerzim, u vidu energije izvlači sve što je nepotrebno iz raznih dijelova tijela, tamo gdje je neophodno bolesti se izbacuju, a proces je automatski bez da mislimo ili se fokusiramo na taj dio tijela, jer vaše tijelo zna kako da se oporavi uz Hvala ti, Volim te….

Očekivanja.. .Kako maknuti očekivanja?
Znajte da svaki aspekt vašeg života nudi neograničen broj mogućnosti, a da ćete vi uvijek dobiti što je najbolje za vas.
Za ove dvije godine Ho čišćenja rješila sam puno životnih problema, jasno imala sam i padova – barem sam ih ja u tom momentu tako vidjela…. ali bih nakon nekog vremena shvatila da su ti padovi zapravo blagoslovi iz kojih sam izvukla u konačnici uvijek nešto bolje.

Jednom rječju Ho’oponopono je moj život okrenuo za 360 stupnjeva.
Hvala vam….. volim vas….

– Vojka Mesnik    

4 responses

  1. HOPSAM I HOPSAM I HOPSAM…DUGO…..OCIGLEDNO U MOM SLUCAJU SE NAKUPILA NEVIDJENA KOLICINA SMECA….OCISTICU JA TO!
    volim vas ,hvala vam sto sam deo ove grupe

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s