Putevi se otvaraju

bbMy story: Prije nekoliko dana čitajući divne pozitivne priče o malim čudima koja vam se dešavaju zahvaljući ho’oponopono nisam imala očekivanja da bi se meni mogla slična desiti, ali eto desila su se i meni u ovom trenutku jako puno znače!

Prije mjesec dana sam napustila siguran posao sa željom i spremnošću da se bavim onim što volim i što me ispunjava, te sam uplovila u samostalne vode, bez ušteđevine, bez prihoda u prvom periodu, prosto skočila sam. Novac se trošio i već bio pri kraju. Juče sam vidjela jednu veoma dragu prijateljicu i ona mi je u prvoj rečenici rekla da imam još jednu platu da primim na koju sam potpuno zaboravila (jer primamo krajem mjeseca za prošli mjesec). Nisam mogla vjerovati! Takođe, otvorila mi je nove perspektive oko načina zarade na projektima koje razvijam i ulila ogromnu količinu vjere u to što radim i u dobru energiju koja je ključni pokretač svega!

Zahvalna sam na svim divnim ljudima koji me okružuju, koji su me pozvali u ovu fenomenalnu grupu. Zahvalna sam životu koji imam, na tome što osjećam svoju svrhu, znam zašto i kako da živim a da se nijednom ne okrenem unazad i pomislim -nije bilo vrijedno. Hvala, hvala, hvala, moje srce vas voli!

– Bojana Blažević

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s