O otpuštanju

hoSvi ovi divni današnji tekstovi evo i mene inspirirali na pisanje.
O otpuštanju..

Nije lako otpustiti bilo što, pogotovo ako ti je to drago… a život nekako, na sebi svojstvene i maštovite načine, govori kako baš to trebaš pustiti. Jer zapravo tu impulsivnu energiju, koja se oslobodila gubitkom prisutnosti dotične pojave ili osobe u našem životu, potrebno je SADA očito usmjeriti na ono što život traži U OVOM TRENU od nas.

Kao da nas taj žar oslobođene energije gurne da preskočimo do slijedeće razine. Ta oslobođena energija potrebna nam je za RAST. Nismo dobili što smo željeli , ali se oslobodio DAR, gorivo za skok uvis. A gdje to treba skočiti, INSPIRACIJA nam pokazuje kroz svoje znakove….ili odjednom dobijemo iznimnu ideju, hrabrost, volju, snagu, izdržljivost. I eto novog puta za nas, koji sigurno negdje u sebi nosi velike, lijepe i šarene poklone …pa će onda jednom doći i kraj toga puta sa ponovo oslobođenom energijom za kročenjem drugim prelijepim Božjim putovima.

Bog je kartu idealnih putova za nas složio da bi sa Njim su-kreirali, zabavljali se i uživali , te tako potpuno sudjelovali i BILI ŽIVOT, LJUBAV, SLOBODA, MIR. Treba samo pustiti onu našu trenutačnu ograničenu percepciju i dopustiti tom čudu života DA BUDE, kroz nas, u svoj svojoj punini.
Volim sve i hvala na svemu 🙂

– Dena Žuvan   

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s