Hooponopono čarobiranja

hooImam potrebu, javiti se ovdje. Tek sam odnedavno “slučajno” doznala za vas i nakon čitanja dijela sadržaja, započela..(hvala..hvala..hvala…)

Gorući problem mi je posao tj. nedostatak stalnog posla i to me je povremeno dovodilo do očaja. U međuvremenu sam započela jedan hobi pretvarati u moj mali biznis, ali to mi nije donosilo redovan prihod.

ALI!!! Nekoliko dana nakon mog započinjanja s HO, događaju se čudesne stvari: prvo sam pozvana na testiranje za jedan posao na koji sam konkurirala, primam obavijest od jednog prijatelja da me je preporučio svom prijatelju biznismenu koji će mi se javiti za eventualno moje angažiranje, primam narudžbu za 2 moja proizvoda ( onaj moj hobi) i jučer mi sjeda na račun lova za jedan od njih kao potvrda narudžbe, a sutra idem na sastanak za još jedan moj proizvod!!!!

Hvala Vam što postojite i što ste postali svi skupa dio moje svakodnevice…. Hvala… hvala… hvala… volim Vas sve ma gdje bili!

I sad još želim i ja doći na taj seminar i čekam da vidim što mi je svemir pripremio kao iznenađenje i način kako ću to sve iz-čarobirati jer je meni sve ovo prava pravcata čarolija!!!                                         ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

– Dragica Bojić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s