ŠTO SE PROMIJENILO (a što nije??)

hooEto.. ne znam gdje da počnem, od kraja ili od početka.

Ovo mi je najupečatljivije, pa ću time početi. Ubrzo kako sam počela hopsati, napravila sam povezivanje s unutarnjim djetetom (jako emotivna stvar.. a da emotivna, rasturilo me to samo tako :D) i zamolila ga da otpusti problem koji moj muž ima s parnicom. Dan poslije povezivanja sam shvatila zašto toliko ludo čeznem za posvojenjem djeteta.. dijete za koje sam vjerovala da me negdje čeka je bilo moje unutranje dijete. U trenu kada sam to shvatila i rasplakala se, zazvonio je telefon, zvala je muževa odvjetnica i rekla: „Gđo V., ja ovo još nisam doživjela u praksi, ovakav preokret, sud je gotov, dobili ste parnicu.“

S novcem se ponavlja. Vidim da tu imam jako puno čišćenja.. pa ipak, kada se nađem u situaciji da mi se najavi netko izdaleka, a ja bez kinte.. ili da se nešto pokvari.. ili bilo kakav financijski problem – novac se stvori. Bilo kao plaća unaprijed, bilo kao zaboravljeni bodovi na kartici, zaboravljen povrat poreza, neočekivano nasljedstvo.
Na seminaru sam osvjestila svolju ljubav prema pisanju, shvatila da je to ono što želim raditi. Dobila kolumnu na odličnom portalu http://alternativainformacije.com/
Pa nisam mogla pisati jer nemam interneta… pa sam se grizla i žderala i čistila, čistila, čistila, pa dobila internet nedavno.

Malecna je imala zdravstveni problem koji je izgledao poput borelie. Školski primjer. Pa se ispostavilo da je u pitanju samo bezazlena gljivica koju je dobila od mačke. Hvala, hvala, hvala.
Ujedno, hormoni su je počeli drmati dosta rano i vukli svaki mjesec pad imuniteta, a manifestaciju sam direktno mogla povezati s mojim uvjerenjima. I čistila ko nikada u životu, dobila alat i uprla konjskom snagom. Eto, dva mjeseca su prošla, nije izostala iz škole, nije imala virozu. Uz hopsanje, jedini dodatak je magnezij.

U život mi ulaze nekakve lijepe bajke, tipa prekrasne N.T. i to me jako, jako veseli. Isto tako neki ljudi izlaze iz mog života. A to nije baš uvijek lako..
Ima još puno toga, masa toga je prilično intimna pa neću opisivati.
Ima dana kada sve to zaboravim, kada mi se čini da sam došla do zida, kada mi se moji problemi čine nepremostivi i čini mi se da će me taj osjećaj progutati bez obzira na hopsanje. Isto tako kako dođu, takvi dani prođu.

Ono što je najljepše od svih čuda, čudenaca i čudesa je taj veličanstven osjećaj mira za koji znam da je stalno prisutan. Poned si sama zamaglim pogled na njega, ponekad gledam u krivom smjeru – ali mir zbog toga nije ništa manje stvaran.

Ho`oponopono hvala ti!

– P.V.

 

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s