U susret NULI

ngIzmeđu 1.1.2013. i 1.1.2014. je oko 365 dana.
Ako ste hopsali svaki dan tih 365 dana bez obzira na sve, godina je bila Uspješna. Hopsanjem smo dali maksimum od Sebe Sebi.
Ponavljajući Hvala i Volim te pružili smo Sebi i Svijetu najviše: Ljubav i Zahvalnost na samom Izvoru jer svakoj konkretnoj akciji prethodi prvo misaoni koncept.
Mnogo je Hvala i Volim te protutnjalo Svemirom iz nas samih i barem možemo biti sigurni da ako možda i nismo napravili ‘puno’ nismo prouzročili nikakvu štetu, a to je vrlo važno i značajno i nikako nije malo.
Hopsanjem mi odustajemo od svega onoga što mi sami smatramo da je dobro i na taj način se prepuštamo Onome tko zna Sve i to Savršeno.
Odustati od Sebe s povjerenjem da ne znamo i da nismo sve ono za što smo mislili da jesmo je čin Mudrosti.
Ne hopsaju svi, jer iako se radi o ‘najlakšoj tehnici na svijetu’ postoje neke predispozicije da bi nas HO uopće privukao.
Osobno ne volim slavlja i doček nove godine mi ne znači mnogo, ali ako tih godinu dana promatram kao period od 365 dana u kojem sam se držala nekih vlastitih odluka kao što je to npr. odluka da ću hopsati – onda se radujem i ponosna sam na vlastitu upornost i dosljednost kroz ovaj vremenski period od 365 dana.
U 2014. ulazim sa Hvala i Volim te, što i vama od srca želim, a za sve ostalo tu je Inspiracija – više nije važno u koju godinu ‘ulazimo’ jer to su samo relativne brojke u odnosu na apsolutnu NULU   

– Dani Ella

3 responses

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s