Da sebe vratimo sebi

promjeneOsjećam da je vrijeme da se slobodnije govori o svim ovim stvarima, duhovnim i psihološkim alatima, koji služe kao podrška, poticaj. Evo pa se i ja pridružim kojim textom, kad mi dodje inspiracija i malo slobodnog vremena.

Danas sam htjela napisati o tome kako je važno biti aktivan, uvijek bit u flowu, tom nježnom osluškivanju i, ponekad bržem, a ponekad toliko sporom kretanju da ga jedva zapažaš, ali svakako kretanju. To je naročito izazov kada dođu neželjeni događaji, misli, osjećaji… baš tada treba još jače biti aktivan, biti pozitivan. Kad je tama treba upaliti svjetlo. Ne treba se predati malodušnosti, jer to ničemu ne vodi… već samo nastaviti biti aktivan.

Može se uraditi nešto, bilo što, na planu tijela, psihe ili duha… bilo da jače vježbamo jogu, ili odemo u teretanu, ili pak intenzivnije i jasnije radimo HO, možda ček radi promjene i osvježenja uvedemo neki drugi alat kojeg do sada nismo baš koristili, ili pak upalimo opuštajuću glazbu, napravimo post i bilo što korisno ili nešto što nam je lijepo…. sve samo da sebe vratimo sebi, vratimo onom prirodnom staju vedrine, lakoće, dobrodušnosti. Samo se treba nastaviti kretati, i djelovati iz koje god domene ( tijelo, duh ili psiha) jer rezultati jedne se automatski šire i na druga područja.
Ugodan dan svima i volim vas!   

– Dena Žuvan     

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s