“Volim te!”

volim te“Volim te” je za mene prihvaćanje povjerenja u vlastitu veličinu, snagu i moć – povratak doma! A što je to povratak doma? To je sjećanje da od doma nikada nismo ni otišli, da smo oduvijek tu i bili i da je doma u nama! Važno je shvatiti da to u što se zatvaraš i taj dio što odustaje nije – sebe, nisi ti! Sebe nikad ne odustaje, jer nema od čega! Ono je uvijek u Nuli, poznaje svoju Božansku prirodu! Ono što odustaje su podaci, programi, avetinjska svijest što se nakačila kao sjena na Sebstvo i u koju smo povjerovali i popušili kao istinitu. Ono što moramo učiniti jest odustati od te sjene, prestati zuriti u nju fanatičnom zadubljenošću i integrirati se 100%nom predanošću u sebe same. Stopiti se sa Sebstvom je kao da Boga držiš za ruku i kažeš Mu da te povede sa sobom u Beskonaćnost! To je putovanje prema unutra: sve je tamo – i Beskonačnost i ruke, i Bog, i Sebe, i jedina stvarna Istina.

Odustani od “svijeta” i zakorači u Svijet od “Volim te”, jer nema alternative! Kada nema tebe nema ni svijeta, ali kad imaš Sebe, tada ti postaješ Jedini Svijet – Jedina stvarnost Čiste Bezuvjetne Ljubavi!

Ho’oponopono je prilika života. To je praksa što ima moć da nas vrati k nama samima. No, predanost je ključna karika koja omogućuje privrženost tom zadatku! Ipak, totalna predanost je izazov, jer sve iz okoliša govori da je loše, da nema nade i da smo napušteni. Ne samo iz okoliša, nego i falši entitet unutrašnjeg dijaloga to neprestano trabunja! Toliko smo se navikli na taj mrak, da smo postali energetski zombiji što hodaju okolo tapkajući s noge na nogu i čekamo….čekamo….
Ako govorimo “Volim te” tom zombiju, onda možda i trepnemo koji put, pa i prestanemo tapkati! Možda sjednemo na klupu, zastanemo i počnemo disati…”Volim te” je kao pukotina u stvarnosti, portal u budnost, sjećanje na san.

No, “Volim te” je višedimenzionalno Biće, pa ga treba izvoditi na takav način! Po mom iskustvu, treba iskoristiti sve moguće prilike i stanja svijesti za živjeti to “Volim te”, odnosno, prepustiti mu da ode prema Sebi, umjesto prema vani, tlačitelju, mučitelju, predatoru… Kada to shvatimo i naučimo, onda ćemo kužiti da “Volim te” koje je ka Sebi, zapravo daleko suptilnije i moćnije “Volim te” prema svima njima što život nam zagorčavaju! I baš kao što destilacijom izvlačimo suštinu biljke u Alkemiji, tako je “Volim te” destilacija programa u Božanstvo . To je nektar kojeg možete dati predatoru i konačno na taj način otpustiti ga do kraja!

– Neno Lubich

pratıte nas

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s