Milost Božja

cSve što nam se dešava i ne dešava zapravo je čista milost Božija. Bez njega ne bi bilo ničega, pa ni nas, a bez milosti život bi nam bio mnogo teži, naravno. Znate već da mi nikada ne znamo šta čistimo i šta se to sa svakim hvala ti i volim te briše iz nas. To što ne znamo je vrhunska milost, jer jednostavno ne bismo mogli da podnesemo sve te spoznaje.
A kada u nekom trenutku postanemo svesni nekog postojećeg ili upravo očišćenog programa koji nas je mučio godinama – to je takođe milost, koja želi da nam pokaže šta je sve moguće ako joj se obratimo. Dr Len je rekao da hvala ti i volim te uvek upućujemo svm Unutrašnjem detetu, ali ono ih (ja tako razumem) dalje šalje Bogu. Za mene su hvala ti i volim te najčistije molitve upućene Bogu (ili Izvoru Univerzalne Ljubavi). Jednostavne su, kroz njih se ispoljava deo nas koji ponizno kaže: hvala ti za sve, jer ja ionako ništa ne znam…ni šta je za mene dobro… niti kako da dođem do toga…hvala ti što me vodiš…volim te i prepuštam ti se s ljubavlju, jer sam deo tebe, a deo tebe oduvek i zauvek živi u meni.
Kroz ,,volim te ,, sebe podsećamo da mi jesmo Ljubav i da nas samo programi ograničavaju da to spoznajemo i osećamo svakog trenutka svog života.

– Suzana Vemić

 

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s