Ho’oponopono u Beogradu i Novom Sadu!

sČitajući pre dve godine kjnigu “Nulte granice” prvi put sam se sreo sa havajskom metodom čudnog imena – Hooponopono. Iako u prvi mah teška za izgovoriti ova tehnika rešavanja problema me je zainteresovala i privukla da je dublje istražim. I naravno, čim se u meni rodila želja, Univerzum je dao sve od sebe da mi pošalje sve one putokaze koji su me odveli do izvora onoga za čim sam otpočeo potragu. I godinu dana kasnije eto mene u Zagrebu, na Hooponopono seminaru koji vodi Mabel Katz, žena jedinstvene harizme i lakoće koja je ujedno jedan od najvećih autoriteta u ovoj oblasti. Zbog neverovatnog osećaja i blagodeti koju smo imali prilike da osetimo u ta dva dana kao i zbog svega onoga što je usledilo nakon tog vikenda, u meni je neprestano bila želja da na neki način upravo Hooponopono približim drugima.

I pre mesec dana dok smo sedeli u Puli, Aleksandra, Kristina i ja vođeni INSPIRACIJOM na PUTU PROMENE rešili smo da prvi put organizujemo u Beogradu “Uvod u Hooponopono”.

Datum u trenu dogovoren, veoma simboličan, 09.09. u 19. časova, pozvali hotel Holiday Inn – naravno baš tog dana slobodan, pozvali  Karmen Jerković koja  već godinama po celom regionu pruža logističku  podršku Mabel Katz i učestvuje u organizaciji njenih dvodnevnih seminara, i ona iako živi u Turskoj s radošću  stiže, zatim je sjajna Tanja Drakulić, HYL trener iz Novog Sada čula za to i pozvala nas da i u njenom Afirmacionom centru Life School odmah dan posle, 10. septembra održimo isti program…i sve se posložilo…Hvala, hvala, hvala!

Po ko zna koji put dobijam potvrdu da kad smo na pravom putu više ni o čemu  ne moramo da  brinemo, sve se složi i dolazi nam na savršen način.

Vidimo se svi 09. septembra u Hotelu Holiday INN.  Dobrodošli ste svi – i vi koji već uživate u blagodetima ove tehnike kao i svi vi koji prvi put čujete za nju jer ono što se dešava na ho’oponopono susretima jeste zaista nesvakidašnje iskustvo.

Ukoliko želite da prisustvujete, kliknite na link ispod:

 http://www.putpromene.com/7438-7438

10532747_627997570641552_4085739018331637627_o20140723_174234

 

U nastavku vam prenosim i poruku Kristine Bulešić s kojom se družimo u Beogradu i Novom Sadu.

Kristina:

“Često me pitaju kako znam da li djelujem iz Programa ili Inspiracije? Odgovor je da ne znam. Ne znam objasniti riječima, to je jednostavno „onaj osjećaj“, kada znaš da je TO TO. Osjećaj koji mnogi nazivaju intuitivnim. I sigurna sam dragi moji da ste ga svi osjetili.

Kada „čistimo“ ( sa alatima Ho’oponopona) stare Programe, kada izađemo iz ograničavajućih obrazaca i oslobađamo se uvjerenja, dobijamo prostor da djelujemo iz Inspiracije, dajemo dozvolu da

poruka stigne iz Inspiracije. Čisteći, mi ne znamo koji je Program „otpao“, al to i nije važno, jer otpada onaj koji je sad na redu.

Ho’oponopono je zaista najlakši način. Danas to znam. Iako mi se na početku činio kompliciranim, upravo zbog svoje jednostavnosti. I zato, jer treba biti ustrajan u primjeni njegovih alata. I zato, jer

um stalno hoće neke odgovore, traži objašnjenja..a ovdje gotovo da ih nema.

Koristeći Ho’oponopono alate mi tražimo, a Univerzum uvijek odgovara, primamo čudesne darove. Ali se moramo odvojiti od rezultata. A za mene je to bila nemoguća misija. A onda sam u jednom trenutku jednostavno shvatila da čisteći dolazim sve bliže u svoje izvorno stanje, a to je radost i unutarnji mir. Sve se više približavam mogućnosti da spoznam sebe. Da otkrijem tko sam ja?!!!

To ne znači da će u nama i oko nas uvijek sve biti savršeno, dapače, mnogo je tu zahtjevnih/izazovnih situacija, ali je danas moja REAKCIJA na njih 100% DRUGAČIJA. Tajna je u tome da budemo otvoreni i fleksibilni, jer mi zapravo ne znamo odakle će nam doći ono što je za nas najbolje.

 Jedna od osnove u HO je prihvatiti 100% odgovornost za sve što nam se događa. Ne krivnju, nego odgovornost. Odgovornost je sposobnost davanja odgovora. Ja sam to smatrala istim, dok nisam srela Ho’oponopono. I bio je to veliki „teret“, kad se osjećaš krivim za sve ili za većinu što ti se događa. Kada sam osvijestila i prihvatila razliku, u moj je život ušla SLOBODA.

U protekle su se dvije godine na mojem putu dogodile mnoge promjene, one lijepe i one manje lijepe. Mnoge od njih se ljudima iz moje okoline čine i smatraju ih čudima, a ja kažem: hvala hvala

hvala…volim te volim te volim te ( alat o kojem ćete čuti na predavanju).

Prošlo je dvije godine od kada sam srela HO i Mabel Katz, predivnu ženu, smatranu jednom od najvećih autoriteta na području Ho’oponopona, i danas veselo mogu reći da su hvala i volim te postali

dio mene, „vrte“ se u pozadini i ne razmišljam više o njima. Spojili su se sa mojim disanjem. Divno!!!

Dragi svi, POZIVAM VAS da nam se 09.09. 2014. pridružite!!! Biti će to predivno veče u kojem imate priliku čuti mnogo različitih čudesnih priča od divnih Siniše Ubovića i Karmen Jerković, te iz „prve ruke“ saznati koji su koraci meni bili potrebni da bi moj Život postao jednostavan, jer Život u svojoj biti to i jeste. A prilika je to i za ogromno grupno zajedničko čišćenje starih Programa.

Vidimo se, radujem se!!!

S ljubavlju i zahvalnošću,

Kristina

Hvala hvala hvala”

„ Putovanje je dugo. Mnogo je toga za očistiti, za izbrisati. To je celodnevni posao, al je zato rezultat neprocjenjiv. U tom procesu možemo iskusiti ljubav, uživati u životu, spoznati da smo savršeni takvi kakvi jesmo i privući bilo što bez napora. Možemo naučiti biti ono što jesmo i kako bezuslovno voleti. Možemo birati između patnje ili sreće, bolesti ili zdravlja, straha ili ljubavi. Što god odlučili, u redu je. Biće to naša odluka.“ ( Mabel Katz,odlomak iz knjige Najlakši način)

Ukoliko želite da prisustvujete, kliknite na link ispod:

 http://www.putpromene.com/7438-7438

 – Siniša Ubović

Preuzeto s: http://www.putpromene.com/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s