ISKUSTVO „ČIŠĆENJA“ NA BALKANSKOJ TURNEJI :)

volim_te_hvala_tiTURNEJA 10 DANA – 7 GRADOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krenuli. Tim Inspiracije. U meni radost i lagani nemir, kako će sve proći?! Čistim ( hvala hvala hvala) non stop. Čisti i moj tim. I kad to ne činim svjesno, tihi se glasić vrti u pozadini. Osjećam ogromnu ZAHVALNOST. Srce i lice ozareni OSMIJEHOM, a HVALA HVALA HVALA me konstantno „vraća“ u sadašnji trenutak. Često i svjesno usmjerim pažnju na disanje, te u trenutku shvatim da cijelo putovanje koristim tri alata za povratak u Sadašnji trenutak, koje Mabel Katz opisuje u svojoj knjizi
„ Živjeti na najlakši način“, a to su:
Disanje
Smijeh
Zahvalnost
Turneja započela u Beogradu. Nastavlja se u Novom Sadu, Sarajevu, Osijeku , Rijeci, Puli i završava u Ljubljani.
Blagoslovljena sam fenomenalnim inspirativnim timom koji je dio mojeg putovanja, blagoslovljena predivnim ljudima u svakom gradu koji su činili sveukupnu organizacijsku strukturu, a blagoslovljena i sa mnogobrojnim sudionicima predavanja „Uvod u Ho’oponopono”, onih koji prvi put čuju za tu tehniku, ili se već odavno služe njenim blagodatima.
Sve je bilo tako JEDNOSTAVNO. ŽIVIM SEBE, ai vi mi u tome pomažete.
HVALA Romina Ružić, Dejan Ferinac, Sabrina Bektić, Karmen Jerković, Siniša Ubović, Aleksandra Ubović, Tanja Drakulić, Nermana Topčagić, Gorana i Siniša iz Centra osobne moći Osijek, Gordana i Alenka iz udruge Auris Rijeka, Zoran iz Umki Rijeka, direktoru Doma hrv. Branitelja Pula i svim ljudima koje sam imala prilike sresti na ( za mene) veoma značajnom Ho’oponopono putovanju.
Ljudi moji, koji su sve Programi izašli na površinu, koji su sve Programi jedva „čekali“ da ih prepoznamo i očistimo, otpustimo. A tek oni, za koje ne znamo ni da su postojali. Divota!!!
Već nakon prvog predavanja osjećala sam se „lakše“, kao da sam skinula terete koji su težili nekoliko kilograma. A onaj se nemir sa početka priče pretvorio u beskrajan mir.

Ho’oponopono prakticiram 22 mjeseca. Na svom 1. seminaru koji je Mabel Katz održala u Zagrebu, na jednoj od vježbi postavljeno je pitanje: Što je to što biste voljeli raditi i kada vam za to ne bi platili, tj. kada biste imali riješeno financijsko pitanje?. Moj je odgovor glasio: „PUTOVATI SVIJETOM I ODRŽAVATI RADIONICE, DIJELEĆI VLASTITA ISKUSTVA LJUDIMA KOJA MOGU I NJIH MOTIVIRATI, INSPIRIRATI DA PRONAĐU SEBE“. BITI SRETNA!!! Ujedno sam to i definirala kao svoju Misiju, Svrhu dolaska na Zemlju. U istom je trenu započela ( ili možda nastavljena) transformacija i kao da se cijeli Univerzum „ urotio „ da se to i dogodi. Na različite načine ( koje moj um nije mogao ni zamisliti), od izlaska moje knjige „10 DANA….putovanje koje mijenja život“, do osnivanja organizacije, imena Inspiracija, potpisanog ugovora sa Mabel o izdavanju njenih vrhunskih knjiga na hrvatskom jeziku, koje kupuju svi, i veliki i mali ( odrasli i djeca). Mnogo se toga u ova 22 mjeseca mog hopsanja ( sa hvala i volim te i još nekoliko alata) dogodilo,a ova je turneja nastavak započetog Putovanja.
Hvala Hvala Hvala.

Nakon intenzivnih i izrazito emotivnih 10 dana balkanske turneje, evo nas kući. Osjećaj radosti i beskrajnog mira. Osjećaj lakoće, slobode, jednostavnosti i odgovora na gotovo svim životnim poljima.

A ono što me i na fizičkom planu dočekalo, jest da su oni „tereti“ koje spominjem na početku, zaista i u kg otišli. Tako iz znatiželje stanem na vagu i stvarno pokazuje 5 kg manje. Stanem na drugu ( možda prva ne radi, hehehe), ali i druga kaže 5 kg manje. A ja već 10 godina vodim „ borbu „ sa kg, razne dijete, prehrana, ( ne)vježbanje, i naravno fokus na kilažu raste, a rezultati isti u najboljem obliku ili gori. Sada o kg tijekom putovanja nisam pomislila,al sam čistila bez očekivanja. I eto „rezultata“. Hvala hvala hvala Volim te Volim te Volim te
Danas ( dva dana nakon turneje ) dok pišem ovaj tekst je za mene veoma izazovan dan, izlazi takav bijes, ljutnja, nervoza, jedem sve što mi se nadje na stolu i frižideru, i naravno logičnog umnog objašnjenja nema, nema posebnog razloga, a ipak izlazi.. iz onog mira do takvog kaosa. Hvala hvala hvala. Promatram što se događa i samo čistim. I naravno, kako i to obično biva u Ho’oponoponu ,u jednom trenu samo prihvatim da je to Program koji mora da se očisti i da je moja reakcija na njega, moja odgovornost. U tom trenu nastupa mir i olakšanje.

Ovaj sam zadnji pasus dragi moji podijelila s vama, samo iz razloga da prihvatite sve što vam dolazi i da to što prakticirate Ho’oponopono nije garancija da će uvijek sve biti sjajno i bajno. Dapače. I u tome jest ljepota. To je proces, to je Putovanje, koje kad mu se prepustimo donosi nam upravo ono za što smo sada spremni.
Prihvaćam odgovornost. Čistim.Čistim. Čistim. Bez očekivanja.
U svakom trenutku odabirem radost i zahvalnost!!!!!!
Hvala Hvala Hvala

Zagrljaj

S radošću,

Kristina Bulešić, Inspiracija

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s