Mali ozdravljenici

sVjerovali ili ne… prije deset mjeseci svoj životni put sam počela krčiti sa zahvaljivanjem iako nisam znala za Hooponopono …ali to” HVALA za sve u mom životu” je donio zaštitu i pomoć sa svih strana!

Počelo je s rekonektivnim seansama, medicina nam je dala sve što je mogla, a alternativni ljekovi su našli puteve da dodu do moje obitelji… čisto kome je što trebalo i to skoro pa besplatno, znači opet sve je došlo iz ljubavi!

I tako je HO da kažem blagim čudom došao u naše živote, upleo svoje božanske prstiće i pokrenuo proces obnavljanja i prije nego smo to i znali… ustvari mi niti ne znamo!!! Ne znamo kad dolazi iscijeljenje, ne znamo kada dolaze čuda… ona dođu nepozvana ali uvijek dobrodošla! A znam da čistim i ne odustajem, da i dalje netko briše stare memorije, bol i patnju… znam da imam mir i da ga širim dalje!… Znam da zaista dok hopsate, sve je moguće i ono sto mislite da nećete podnijeti… da podnesete… i ono što mislite… ah tko zna hoće li biti iscijeljeno… bude… Moja djeca su ozdravljenici… astma bez smetnji i s minimalnim ljekovima s obzirom kako je bilo nekad… čistimo dalje bez ikakvog očekivanja.

U svijetlu ljubavi… hvala hvala hvala… i ima toga još jer prilike za čišćenje u prošlom periodu stvarno su navrle, pa dižemo tepihe i čistimo kutove života koji je nekad bio u kaosu. Sada dolazi ljepota…Volim te !!!

 

– Armina Zović

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s