Božanstveni Ho’oponopono

sHvala i Volim te…

Ho’oponopono je zaista božanstven. Iz svog životnog iskustva i svih božanstvenih stvari i tehnika koje mi se dogodile, odgovorno tvrdim: HO je prst Božanstva!
Tehnika je jednostavna no dovoljno jaka i savršena da čisti sve one nečistoće što su se nakupile i nakupljaju svakog momenta i svakog dana oko nas… Jača našu svjesnost da bolje vidimo i osjetimo kad nam programi prođu kroz um i glavu. Trebamo samo čistiti, čistiti…
Ne treba se plašiti kad iz nas izađu nečistoće, ili ako postanemo depresivni, jer strah izlazi sa strahom, tuga s tugom, bol s bolom, nervoza s nervozom. Ne možemo ocekivati da nešto čistimo u nama a da izađe sasvim drugo. Kad čistimo smeće ne možemo isčistiti vani ništa drugo osim smeća.To sve je naše i naš program. Ne treba se plašiti i odustati.

Ništa nije slučajno pa ni ho’oponopono. Kako da smo baš mi zapazili HO?
Kako baš mi da budemo u ovoj grupi gdje se osjeća veliki mir, harmonija i ljubav? Pa to je Odgovost naša, da čistimo i budemo čista ljubav.

Hvala Božanstvu, zaista Veliko Hvala…. Božanstvo budi uvijek s nama!
Volim te i Hvala ti

 

 

– Snežana Panovska

2 responses

  1. Snežana jako lepo rečeno. Hvala ti na ovom postu, uvek me ohrabri da idem dalje, da se ne predam, ne krivim sebe i ne plašim sebe već samo da hopsam . HVALAAA… :-*

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s