Transplatacija uz Ho’oponopono

sHopsam oko devet mjeseci (nekad više nekad manje) i kad se okrenem unazad obuzima me nevjerica.

Prije pet godina oboljela sam od vrlo teške infekcije oka. Bila sam na transplataciji rožnice. Nakon transplatacije rožnice oko se uznemirilo, počele su razne upale, vrlo visok očni tlak i da ne nabrajam dalje, u roku od dvije godine stanje se toliko pogoršalo da su mi liječnici predložili vađenje oka ili novu transplataciju za koju su mi davali 18%uspješnosti.

Mjesec dana prije toga sam se upoznala s hooponoponom i dok sam slušala izlaganje liječnika neumorno sam čistila. Normalno, odlučila sam se za novu transplataciju rožnice koja je protekla ok. Pustili su me doma odmah drugi dan (nakon prve transplatacije sam bila u bolnici mjesec dana). Kad sam došla doma prvo sam sjela za laptop i pročitala nove objave na blogu. Znate koje? “Donošenje odluka” i “Regeneriran očni živac“…. upravo ono što mi je trebalo.

Zanimljivo je da sam transplataciju radila u privatnoj klinici Svjetlost, te da sam imala jakooooo veliki popust za transplataciju, da su se i profesorica Dekaris koja me operirala kao i sve ostalo osoblje prema meni savršeno odnosili. Veliko im hvalaaaaa. Oporavak nakon transplatacije je prošao bez ikakvih problema.  7 mjeseci nakon transplatacije je sve ok, nema upala nema očnog tlaka.

Hvala Bozanstvu, hvala Ho’oponoponu Hvala, hvala, hvala…

– Jasna

volim vas

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s