Bolest, Hooponopono, seminar, sreća

sanjaDobro vam jutro dragi moji prijatelji!!
Kako se bliži moj drugi seminar htjela sam s vama podijeliti svoju priču. Ukratko….

Dakle, sve je počelo prije tri i pol godine, taman otkrivši da bolujem od raka. Imala sam muža koji ni samog sebe ne razumije, a kamoli mene, kuća je bila nezavršena, ja bez novaca sama sa sinom, i sve je to bilo na meni… Uglavnom, bio je to i emocionalni i fizički krah, kaos i strah da ću izgubiti život ako se ne trgnem i da neću vidjeti svoga tada dvogodišnjeg sina kako odrasta!
Ja vam mogu samo ukratko opisati svoje tadašnje stanje, jer to se riječima ne može reći!!
Da skratim… kud??
Što ću??
Kako ću?
Nakon operacije i prije početka druge, i kemoterapije u klinici Aviano, počelo je moje samostalno duhovno buđenje…
Ne znam kako, ne znam otkud, ali Bog je bio tu, mislio je na mene.
Jednog dana, tragajući za svjetlom, naletim na video od Mabel na španjolskom, i odmah me se dojmio! Kada želite vidjeti, vjerujte mi, put postoji!
Odmah sam skinula knjigu Nulte Granice i počela hopsati, ne pitajući se je li pravo ili nije, koliko ljudi to prakticira, bez prethodnih svjedočanstva ili motivatora… jednostavno hopsati. Preuzela sam odgovornost nad propalim brakom, nad bolešću, nad besparicom i nad strahom od smrti. Snimila sam molitvu koju sam ja izgovarala koju je Morrnah primila od Izvora i onda je svaki dan uzastopno pustala i slušala, s njom sam redovito zaspala – uostalom, kao i dan danas.

I ne, ne mogu vam reći da je bilo lako, lijepi moji ljudi… Ne mogu vam reći da se sve odmah čudom posložilo, bila bi to laž… Jednostavno, ja sam vjerovala Bogu i nisam očekivala… ali sam sudjelovala u svakodnevnim čudima koji su mi bili energija za još, i još jače čišćenje…

Prošle godine sam čuuudom otišla na seminar i zahvalna sam Bogu na svim divnim ljudima koji su mi to omogućili!

Tri godine poslije… Ja sam ZDRAVA osoba kojoj uz moć Ho’ponopona nije bilo potrebno raditi drugu operaciju i niti kemoterapiju, SRETNO rastavljena osoba, i vjerujte mi, najveeeće čudooo je da sam s bivšim mužem u odličnim prijateljskim odnosima – onda možete zamisliti koji je to teror od braka bio! I uspjela sam završiti kuću te sam je uspješno izdala ovog ljeta!!
Unazad tri godine, vjerujte mi, mislila sam da je ovo nemoguće… nisam imala plan, a Bog je kroz mene ostvario za mene savršen plan! 
Samo treba vjerovati da On zna najbolje.
Preuzeti odgovornost 100% i čistiti, čistiti, čistiti.. bez pitanja, bez puno priče, bez razmišljanja.. čistiti. 

Ništa nije lako dragi moji, ali u ovu banku se jedino isplati ulagati! Nemojte imati strah, jer u ovoj banci ulog vam je uvijek utrostručen.

Na kraju, voljela bih se posebno zahvaliti:
Bogu, Ocu, Stvoritelju, koji mi je oduvijek pokazivao put i koji mi je osvijetlio dušu i ugrijao srce svojom bezuvjetnom ljubavlju.. Hvala ti Božanski stvaratelju svega što jest, i HVALA što si uvijek tu uz nas!!
Karmen, bez koje seminar moj ne bi bio moguć.. Ona je čudom poslana da mi ostvari moj prvi seminar tada bez novaca i mogućnosti za njega… a koji je bio, mogu reći, PRAVOOO ČUDOOO I PREDIVNOO ČIŠĆENJE! Hvala Karmen na tvome trudu za nas i tvojoj ljubavi koju bezuvietno dijeliš s nama. 

I ne manje vrijednoj Sebi, moram odati pohvalu jer samoj mi nije bilo lako putovati i vjerovati da sam na dobrom putu. Ipak sam izokrenula 28 godina ustaljelih životnih navika i vjerovanja.
Zato zahvalite se sebi na trudu, na radu, na volji…
Budite zahvalni za svaki, i najmanji korak…
Vi ste ti koji ste pokretač svega. Svega! Pokrenite sebe i pokrenuli ste čitav svijet!  I pustite Stvaratelja da kroz vas ostvari ono najbolje za vas – odmakne određene ljude možda da bi novi mogli ući… riješi stare situacije da bi se nove mogle stvoriti .. VJERUJTE MU, JER U BOLJIM RUKAMA NE MOŽETE BITI!

DOPUSTI DA SE RAJ DOGODI U TEBI SAMOME! POKRENI GA U SEBI I VIDJET ĆEŠ GA I IZVAN SEBE! 

Volim vas i vidimo se na drugom seminaru lijepi moji…
Hvala,

vaša Sanja Maksan

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s