Mabel Katz in Ho’oponopono v Ljubljani

s

Ho’oponopono – Zaživite na najlažji možni način.

Živeti v miru in popolni ljubezni neglede na okoliščine je želja vsakega dobromislečega človeka, ki želi izkusiti popolno svobodo. Če ste vi med njimi, vas vabimo na večer z ga. Mabel Katz s katero se bomo srečali 10. decembra ob 18 uri zvečer. Kot svetovno priznana avtoriteta na področju Ho’oponopono, nam bo v 90 minutnem predavanju podala osnove omenjene duhovne tehnike za brisanje negativnih vzorcev na podzavestni ravni. Ga. Mabel Katz je več kot 10 let uporablja omenjeno tehniko, katero je izpopolnjevala direktno v kontaktu z učiteljem Ho’oponopono dr. Ihaleakale Hewa Lena. Na osnovi pridobljenega znanja je izdelala svoj edinstven program in način prakticiranja le te pod imenom The Easiest Way. Ga. Mabel Katz je dosedaj napisala 6 knjig. Njen prvenec The Easiest Way je preveden v vse večje svetovne jezike. Kot priznana predavateljica in promotorica Ho’oponopono tehnike, prihaja tokrat tudi v Slovenijo. S svojo prisotnostjo nas bo razveselila s kratkim uvodnim predavanjem v Ho’oponopono, 10.12. ob 18 uri zvečer v M – Hotelu, Derčeva 4, v Ljubljani www.m-hotel.si  Cena 90min predavanja je simbolnih 10EUR. Plačilo velja kot potrdilo in rezervacija ob prijavi. Število mest je omejeno. Za več informacij in prijave pišite na andrej.sekirnik@gmail.com oziroma pokličite na 040 130 530.

Njeno delo in njen program si lahko v celoti ogledate na www.mabelkatz.com Za vse tiste, ki bi radi Ho’oponopono tehniko podrobneje spoznali pa informacija, da bo ga. Mabel Katz imela svoj dvodnevni seminar v Zagrebu in sicer v soboto 13 ter nedeljo 14 decembra. Za vse informacije in prijave se lahko obrnete na zgoraj navedeni email oziroma telefonsko številko.

Ho’oponopono za otroke stare od 3 do 100 let… 😉

Z veseljem predstavljamo še Ho’oponopono slikanico za otroke z naslovom Odrasti na najlažji način – Sporočilo, ki ga morate spoznati. V tej čudoviti slikanici ga. Mabel Katz, predstavi Ho’oponopono tehniko otrokom. Slikanica skupaj z audijo CD-jem v dvojezični verziji slovensko-angleško je na voljo le za 18EUR in jo lahko kupite oziroma naročite na http://www.EnOtrokEnaSlikanica.com  Od vsake kupljene slikanice bomo donirali 4EUR za otroke iz socialno ogroženih družin ter za družine prizadete v poplavah. Ker dobrota ne pozna meja lahko kupite več slikanic naenkrat in jih enostavno podarite. Naročite jo lahko tudi na 040 130 530. Otroci so naše bogastvo. Ne dovolimo, da ugasnejo iskrice v njihovih očeh.

  Andrej Sekirnik

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s