Seminar

n6

Moj drugi seminar. Isti? Nikako. Doživljaj je apsolutno drukčiji. Sigurna sam da puno ljudi zna priču o mojoj obitelji, i bila je emisija.
Već gotovo dvije godine pokušavam nešto smisleno napisati, ali uvijek si mislim ma neću ja to moći dobro napisati. Nisam ja neki spisatelj. Mama je pisala malo, ja isto tako nešto nepovezano. Sad imam neopisivu želju napisati nešto. Možda će sad biti smislenije.

Hmm, ovako je početak bio. Zapravo sam krenula hopsati kao početnik iz neznanja hopsala zbog razočaranja u ljubavi, onda posla, i na kraju se seka razboljela.
Ne znam da li je potrebno pisati čitavu priču, većina toga je rečeno u emisiji “Voljeti i izliječiti bolest”.

Moj današnji stav o Ho’oponoponou je dijametralno različit nego u početku. Puno toga imam za otpustiti, sad tek shvaćam koliko malo znam. Koliko sam mala i ali opet značajna jedinka na ovom malom svijetu u velikom svemiru.
Od početka na ovamo, seka je ozdravila , posao je krenuo. Ljubav još stoji kao i na početku, ali ne zamaram se više s tim, otpuštam. Bit će što bude. Zahvaljujem se na svim čudima života koja su me snašla u ove kratke dvije i nešto više godine.

Opet seminar, da se vratim na to. Teško je riječima opisati duhovno-emotivni događaj. Prvi dan mi je bio “težak”, emotivno jako nabijen, baš sam osjetila u sebi neke krucijalne promjene. Povezivanje s unutarnjim djetetom mi je ove godine bio toliko jak, neopisivo.

Drugi dan, iako prepun stresa zbog događaja s bratom, i iako je na kraju sve završeno sa najboljim mogućim rezultatom, valjda i sam bila potrešena i s tim koliko sreće imamo. Zahvaljivati se ali baš na svakom udahu i izdahu.
I treba spomenuti sve te divne ljude tamo, neki su ostavili toliko dubok trag u mom biću, i hvala vam svima.
Teško da slijedeće godine neću doći, a možda ovaj put u četvero, umjesto u dvoje 🙂

– Martina Marković

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s