STVARNOST ili programi

stvarnost

JUTRO JE. BUKA ODZVANJA CIJELIM STANOM. U ZGRADI SE IZVODE GRAĐEVINSKI RADOVI – RENOVIRA SE JEDAN OD STANOVA NA KATU. BUKA JE TOLIKO SNAŽNA DA JE NEMOGUĆE PONOVO ZASPATI UZ NJU.
Pa koliko će to trajati? Možda mjesecima, svaki dan, svako jutro ovako? Pa to se ne da podnijeti. Jesu li vlasnici stana uopće svjesni što rade susjedima? Tko zna koliko su opsežni radovi, što ako poludim od ove buke? Sad ću cijeli dan biti pod stresom od ovog neprirodnog zvuka. Kako ću uopće normalno funkcionirati od sad pa na dalje. Nepodnošljivo…

BUKA JE PRESTALA, NISAM PRIMIJETILA TOČNO KAD. KUHAM DORUČAK, FALI MI JEDAN SASTOJAK.
Kako to da ga nemam? Što sad? Da sam se barem sjetila jučer da će mi danas trebati dok sam bila u dućanu. Ovo sad ništa neće valjati, taj sastojak je zbilja ključan. Tako mi i treba kad ne zapisujem što trebam kupiti. Neka, sad ću za kaznu jesti ovakav bljutavi doručak. Ustvari uopće nisam više gladna..Boli me želudac od svega.

OKUS HRANE ZA DORUČAK JE SASVIM OK, MOŽDA NIJE SAVRŠEN, ALI JE SASVIM UKUSAN, OSJEĆAM TOPLINU U TIJELU OD NJEGA.
TREBAJU MI SKIJAŠKE RUKAVICE ZA SUTRA. TREBALE BI BITI U ORMARU NA HODNIKU. NEMA IH…
Bože, kako ih nema? Ali tu su bile cijelo vrijeme, nemoguće da ih sad nema! Ako nisu tu gdje su? Proklete stvari, nikad ih čovjek ne može pronaći kad ih treba. Ja sam kriva! Ne nisam, ukućani su krivi! Ne, cijeli svijet je kriv jer da nije takva situacija u svijetu ja bih sad bez problema pronašla te nesretne rukavice!

ETO RUKAVICA, UREDNO SLOŽENE U LADICI SA ZIMSKOM KAPOM.
Hvala bogu da sam ih našla! Što to sve zajedno vrijedi kad sam sad mrtva umorna, a dan još nije ni počeo. Da sam bila pametnija mogla sam bla bla blabla bla…………………..

SVE ŠTO JE NAPISANO VELIKIM SLOVIMA SE STVARNO DOGODILO, A SVE ŠTO JE NAPISANO malim slovima dogodilo se samo u mojoj glavi.

JE LI STVARNOST TA KOJA ME ISCRPLJUJE I FRUSTRIRA ILI SU TO IPAK SAMO ODJECI MOJIH SJEĆANJA?

– Dani Ella

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s