Vozačko čudo :)

imagesEvo nešto od prošle godine što će svi vozači shvatiti koliko je dobro. Napominjem da hopsam sada tačno već dve i po godine.

Dakle, ja sam osoba koja ne zna da živi bez auta, stalno vozim i službeno i privatno i auto mi je neophodan. Jednog dana sam napravila neki glupi prekršaj i dobila sam da platim kaznu, nekoliko kaznenih poena i ono najstrašnije zabranu vožnje na tri meseca. To je meni bilo ravno katastrofi. Kod nas to funkcioniše tako da dobiješ poštom obaveštenje od MUPA od kada do kada ti važi ta zabrana.
Ja sam čekala obaveštenje hopsajući naravno. Onda sam u svom umu počela da smišljam kada bi mi najviše odgovaralo, leti ne jer je jako toplo, zimi ne jer je jako zima, u proleće nikako tad mi najviše treba auto a na jesen tek ne, tada imam najviše posla.
Svašta sam onda smišljala da bi volela da se desi, da zastari, da cu voziti i pod zabranom, što je jako rizično i td i td.

A onda se desilo nešto što samo hopsanjem može da se desi, nešto što ja sama nisam mogla ni da smislim kao rešenje. Dana 21.04. dobijam koverat, hvala hvala, otvaram ga hvala hvala i na obaveštenju stoji da moja zabrana ističe 20.04.!

Dakle ja sam dobila obaveštenje TAČNO dan nakon isteka moje kazne, znači ja sam vozila tri meseca opušteno, čak sam i u Beč išla u tom periodu, a da nisam znala da moja kazna traje, i odradila sam celu zabranu, a da nijedan dan nisam bila bez auta. Hvala hvala hvala.

Mislim da će svi koji puno voze shvatiti koliko je ovo čudo i naravno nisam nikada čula da se nekom isto desilo da dobije obavestenje tačno dan nakon isteka kazne. HVALA HVALA HVALA

– Lela, Novi Sad

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s