Kad te HO zakuca glavom u prozor ;)

ostati pozitivan
Evo i mene sa iskustvom koje zelim da podelim jer je meni najupecatljivije a i smesno 🙂

Elem, kako sam u potrazi za poslom i to mi je u ovom trenutku propritet, hvala, hvala, hvala, odem ti ja na neku prezentaciju multilevel marketinga ( sto mi se inace nije nikada dopadalo, niti sebe videla kao deo toga ). Nacin prezentacije mi se ne dopadne, celni ljudi isto tako ne, ali mi se dopadne osoba koja me je dovela. U svemu tome “prepoznam” ja ideju ( ubedim sebe ), volim da radim i komuniciram sa ljudima, nista se ne prodaje, i onako sam kod kuce, pa bi to moglo da bude resenje. Treba da se plati clanarina 150 eur, i to se meni uklopi. Dam ja usmeni pristanak, i tako tumaram po kuci, sve vreme pravim planove . razvijam biznis u glavi i HOPSAM. U svemu tome, u jednom trenutku iz sve snage udarim glavom u prozorsko okno 😀 hvala, hvala, hvala…….Tu ti se ja malo zamislim, shvatim to kao znak i, da skratim, javim da ipak ne zelim da budem deo toga.

Dobijem, tako jedan agresivan mail, kako ce mi biti zao, ali ce tada biti kasno…..hvala, hvala, hvala ❤

Eto kada ne moze drugacije, ni osecaj da ti se nesto ne dopada, onda te HO zakuca glavom u prozor :D:D:D

Ovo mi je jedno sjajno iskustvo!!!!!!

– Saska Karganović

Jedan odgovor

  1. Ho oponopono ,sam upoznala slučajno šetajući po sadržajima you tuba. Moja pažnja je pojačana već slijedeći dan kad me je posjetio nepoznati mladić(vojnik) koji je u razgovoru spomenuo neke duhovne tehnike i posebno Ho. Znala sam da je to moja uputa i od tada sam u milosti Ho tehnike. Izučavam,čitam, primjenjujem i stalno sam sa Hvala , Volim te.

    Ja sam majka troje djece odrasle i udate kćerke, sina 18 godišnjaka tri unučića i muža jedinca shvatili ste da mi je neophodno stalno hopsanje .

    Kćerka ima određenih problema u braku i ja ostavim plavu bocu sa vodom i plavu vaznu sa vodom i zahvalim se vodi ,izljubim je i zamolim čišćenje.To sam i sama radila non stop kod kuće. Proces je pokrenut kod kćerke ,ali su stradale obe posude (razbijene). Ja ne odustajem .Želim da joj pomognem ,ako to bude za njeno najveće dobro.

    Želim da potvrdim svoj Ho osjećaj i na seminaru u Beogradu 12. decembra ili u Zagrebu 20. decembra, do tada Hvala,Hvala,Hvala.Volim te Volim te.

    Branka Arnaut

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s