Tumor bubrega i Ho’oponopono

indir (1)

Kako napisati kratko, a jasno…mozda nekome ovaj tekst pomogne…

HO JE DIVNO ČUDO… došlo je u moj život pre 3 godine, počela sam čistiti iz dosade, čistiti svoj život, svoje pogrešne ljubavi… ma bas jedan lep, dosadan život. I jos uvek ga čistim…..I tako krenem čitati, učiti, slediti emisije Karmen Jerković Yücel, otišla na seminar… Dešavalo se od svega po nešto I lepo I ružno ali nista specijalno drastično… Poređala sam čase… hmmm za mene, sestricu, poneki problem I jednu čašu za moju sestru… E ovde počinje priča kako HO deluje! Ne onako kako ja zamišljam I hoću već onome kome treba I kod koga je prioritet i u njegovom i u mom zžvotu… JER JA SAM 100% ODGOVORNA za sve u mom životu…pa i za moju seku, kako divna rečenica.

E sad :
4. 4.2015 kod nje se pojavi problem sa srcem, ne radi kako treba. Doktori kazu od stresa, sledi neka terapija i svakako da izbegava stres.
26.4.2015 moja seka shvati da ako nešto ne preduzme izgubiće i srce i zdravlje i donese odluku da saopći mužu da želi razvod, jer je on,  njen muž, njen stres (posle 25 godina braka nasla hrabrost i jačinu u sebi da poduzme korak za sebe…hvala ti HO).
Polako ali sigurno teku pregovori oko razvoda, on prihvata, ona se predomišlja je li u pravu, jel treba i tako u krug KAD
29.5.2015—bolovi u leđima, kontrole, pregledi i dijagnoza TUMOR BUBREGA, potrebna hitna operacija! Život je opominje, univerzum joj šalje nešto ali šta, ona je mlada, 45 godina ima, sina od 24,ne puši, ne pije, živi zdravo, upravo odlučila preuzeti korak za svoj život a stiže ovakva dijagnoza… hvala hvala hvala..
Čistila sam kao luda, znala sam ili nisam nemam pojma ali
JA SAM ODGOVORNA ZA SVE STO SE DEŠAVA U MENI I DOVODI DA NA OVAKAV NAČIN DOŽIVLJAVAM SITUACIJU SA MOJOM SEKOM…HVALA VOLIM TE

4.6.2015- Zet izlazi iz kuće da bi mogao štab za podršku da dođe kod nje – inače živimo u različitim državama, ja u Makedoniji ona u Srbiji.
Majka i ja stižemo u Beograd I tu počinje borba za njen život uz hvala I volim te, čaše i još poneki alati naučeni na seminaru (Hvala Karmen setile se istog alata, istog dana). Nemamo pojma šta i kako će biti, kakva je tačna dijagnoza, ali uz HO ne damo se, čistimo i ne pominjemo rec Kancer (sad je prvi put izgovaram). A I ona gledajući i slušajući mene u to vreme odlučuje da dođe sa mnom na sledeći seminar…hvala hvala hvala

12.6.2015 –OPERACIJA – vađenje bubrega zajedno s tumorom.
Završeno, izvađeno, dobro se oporavlja sad treba čekati dijagnozu i šta dalje hvala hvala hvala

E sad moram ukratko da vam ne dosadi moj tekst ali ovde počinje objašnjenje kako HO divno radi, kako posloži kockice, prave ljude u pravo vreme na pravom mestu..
Davajući krv za operaciju seke, niodkuda sa mnom počne razgovor neki čovek u farmerkama I belom gornjem delu.. hahahaha nisam znala., pričali ko smo, odakle smo ja I sestrić, neobavezni razgovor…ali, to je bio doktor načelnik transfuziologije! Pita a šta ćete ovde.. ukratko kažem seka ima operaciju, on meni ok dajte mi telefon da vam javim neke informacije.hvala hvala hvala… Do kraja je bio uz nas, doktor koji je operirao sestru njegov licni prijatelj… za seku poseban tretman ,sestre se pitale koja je ova žena što se ovoliko ljudi brine za nju…Zamislite ČUDOOOO, zahvaljujući njemu znala sam sve od pocetka operacije kad je ušla kako je podnela anesteziju, operaciju I izlazak iz sale, a sedela sam kući i normalno hvala hvala hvala
Tamo ne poznajem nikoga ali…nije tako, “slučajno” u toj bolnici radi devojka sa kojom smo odrasle u istoj zgradi u Skoplju do raspada Jugoslavije 1993 god.mi na 5 spratu ona na 6-om hahaha – dali verujete medicinska sestra u šok sobi! Bila je uz Seku i pre i posle operacije, proveravala je, pomagala… o Bože hvala ti.

Ne mogu kratko pisati izvinite, ali ovo su činjenice. NIKAD NE ODUSTAJTE OD ČIŠĆENJA, NIKAD ČAK I KAD NE VERUJETE!
Izašla iz bolnice, čekamo rezultate i molimo se i čistimo… Postoje sumnje normalno, mozak radi, ali ih teram od sebe uz hvala i volim te, stižu rezultati interni od doktora kojeg sam upoznala, zamolio koleginicu da što pre uradi sekine analize… BENIGNO… SWANOMMA WHO Gradus 1.. nema veće radosti, suza, urlanja, zahvalnosti…
Sledi ŠOK …za par dana idemo po rezultate zvanične od konzilijuma..ŠOK…konzilijum ima drugu dijagnozu, ovako je pisalo : Posto se radi o SARCOMU mekih tkiva upućuje se na onkologiju na IORS.

Bože šta je ovo, kakvu nam poruku šaljes, šta sad ..hvala hvala hvala
Doktor proverava s patologijom, oni tvrde da je benigno I stoje iza svog nalaza ali 6 doktora na konzilijumu je odlučilo na osnovu njihovog nalaza da napise maligno..volim te volim te
Ponovo stres, prvi put vidim njene suze kad su joj rekli da ne treba da plaća participaciju pošto je onkološki slučaj ..o Bože kome verovati šta ja istina, ali ne dam se čistim i dalje verujem, verujem..
Prolazi vreme, dani prolaze, ne znam šta da radim …. vozim se oko Beograda ko luda I razmisljam šta da radim, da li da skoknem do Obrenovca kod kume da malo ohladim mozak,  vagam hoću neću trebam biti uz seku uhhhh I tako razmišljajući promašim put i izađem na autoput za Niš… o bože šta sad, kako da se vratim…kad na 20 metara stoji tabla skretanje za Obrenovac 22 km..nema boljeg znaka gde treba da budem! NEKO – BOG, UNIVERZUM, kako god, je znao bolje od mene gde treba da budem ….
Krenem kod kume, stignem, puna kuća ljudi, smeju se, zabavljaju, pita me brat od kume kako je seka sad je sve u redu zar ne (znao je prvu dijagnozu) ja kažem izvini ali nije, imamo još jednu dijagnozu – groznu. i malignu… Šta, kako, počinju pitanja, a ja čistim… kad on se obrati nekom čoveku iz drustva I kaze: Doktore dođi, treba mi pomoc za našeg Makedonca (tako me zovu kumovi). TAJ čovek je neurolog u toj bolnici, objasnim o čemu se radi, dam mu da pročita i prvu i drugu dijagnozu ni njemu nije jasno. Ok kaze, u ponedeljak proveravam i javim sta dalje,

Tako je i bilo, proverio, patologija stoji iza svog benignog nalaza, ali on mi savetuje da uradimo analizu privatno, uputi nas gde i kako, umesto cele papirologije od zapisnika, načelnika, odobrenja, uzme umesto nas njenje preparate i posalje nas gde da uradimo jos jednu proveru (ovo bi trajalo bar dve nedelje neizvesnosti).
Za dva dana, zahvaljući vezama prvog upoznatog doktora dobili rezultate koje smo trebali da dobijemo mnogo kasnije.Rezultati: BENIGNO – kompletno BENIGNO sa svim analizama, tumor markerima, hemiskim proverama i sta ja znam cime..i bas me briga – nisam ja ta koja treba da znam, ja samo treba da cistim svoje programe i secanja, I bicu na pravom mestu u pravo vreme sa pravim ljudima. I neko će to od gore sve da posloži kako treba..hvala hvala hvala
SAD ZNAM ZASTO JE HO UŠETAO U MOJ ZIVOT, i šta reci hvala volim te volim te volim te
Tebi Karmen Jerković Yücel posebno hvala, zato što svojim radom, emisijama, web-stranom pomažes nama i onima koji možda klonu ponekad..hvala i volim te.

– Suzana

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s