Što očekivati os Ho’oponopono seminara?

mabel

Karizmaticna Mabel Katz, učenica dr. Lena….godine 2012. odrzala je prvi seminar Ho’oponopona u Hrvatskoj…na kojem nisam bila.
Nisam bila ni 2013.godine,jer tada nisam ni zivjela Ho’oponopono u ovoj mjeri u kojoj zivim danas….Ali sam zato bila 2014.godine…O Boze hvala Ti….kako sam sretna sto sam ipak „zaglavila“ na jednom takvom seminaru…..

Zelim vam reci da je sam seminar puno vise od onoga sto mu govori ime,od onoga sto mislimo, sto ocekujemo.… To je putovanje u nepoznato, isprepleteno brojnim iznenadjenjima i dozom nekog uzvisenog osjecaja. To je zabavno, edukativno putovanje u trajanju od dva dana i vjerujte mi predstavlja nagradu za nas ulozeni trud.
Poznato je da se u zivotu ljudi znaju dogoditi cinjenice koje toliko dirnu covjeka da mu promijene zivot. Upravo je taj seminar 2014.godine, odnosno predavanje Mabel Katz toliko na mene djelovao, da se moj zivot nakon toga duboko promijenio. Na seminaru svatko od nas dobije upravo ono sto mu je potrebno …Hvala Hvala Hvala


Zapocinju sve blize pripreme za seminar kako bi se mogao odvijati u savrsenom miru i redu, na cemu sam neizmjerno zahvalna Karmen Jerkovic Yücel.

Sa nestrpljenjem iscekujem jos jedan seminar…Vidimo se dragi ljudi…..

Hvala Hvala Hvala

Mir pocinje samnom

  • Jasna Takač

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s