Čistite predano

ksenijaZašto danas moja ljutnja kraće traje, ljutnja na ljude, na situacije? Zašto danas tu istu ljutnju ne odbacujem , nego je prigrlim i onda ona ode sama?

Puno puta sam pisala koliko blagodati mi je donio Ho’oponopono, i to napisano je moglo stvoriti uvid da mi je sve lako, da su svi problemi i programi nestali. Ne, nije tako jednostavno. Problemi, u stvari ja to zovem situacije, i dalje se pojavljuju, u intervalima, nekad su manje nekad veće, ali više nisu strašne i bolne. Više kod mene ne izazivaju grč u želucu i vjerujte mi, najčešće ih vidim kao komične. U prvi mah sam ljuta, ali tu ljutnju više ne gušim u sebi. Ispoljim je, u – ponekad mi se čini – najgorem obliku. U stvari, rekla bi moja Ane, ispoljim je na najjače i pustim…

Nikako ne bih voljela da netko tko dođe u grupu i vidi sve ove smajliće i srca, da stekne dojam da će hopsanjem sve postati ružičasto, odmah i sada. Hopsanje iziskuje predan rad, upornost i povjerenje u Univerzum, povjerenje u nekoga tko prenosi svoja dobra iskustva. Na jednoj radionici, predavač je rekao -ne vjerujte mi ništa od ovoga rečenoga, jer niti ja nisam vjerovala, ali pokušajte, učinite. Tako i ja kažem – ne vjerujte u ono što sam vam pisala kao moja dobra iskustva, ali imajte povjerenja u to što sam vam prenjela i čistite.

Čistite onako i sa istim žarom kako čistite bočicu svoje bebe (majke, znate koliko truda ulažete u to). Čistite onako i s istim žarom kako se brinete o svom autu (dragi moji hopsići muškog roda). Te “poslove” radite automatski, ali predano i ne očekujete od te bočice ili auta ništa, samo vjerujete da radite dobru stvar, za sebe i za druge.

E, za večeras, odnosno jutros, dosta od mene… Čitamo se, “jednom – opet”  

Hvala Volim te

  • Ksenija Šimić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s