Izlazak iz zone komfora, dolazak na Ho’oponopono seminar!!!

marina

Dragi moji svi!!!

Da, i dragi ste mi i moji ste, tako jednostavno osećam! Svi smo fenomenalno povezani i svima nam je ista putanja nadalje…zajednička!!!

Prošle sam godine bio sa suprugom na svom prvom seminaru kod Mabel u Beogradu (samo da napomenem, u momentu donošenja odluke da na taj seminar idemo, nismo imali novac kojim ćemo to platiti, no, on se nekako kasnije stvorio), a već na prvoj pauzi prvog dana seminara sam se kod Karmen Jerković Yücel prijavio da, ako je moguće, odmah za sedam dana dođem i u Zagreb da ponovim seminar!!!

I sada čekam oba seminara (verujem da će Mabel prevrnuti očima kada me “opet” bude videla) sa radošću i jednostavno znam da će se novci takođe stvoriti i ovaj put…

Želim da vam svima kažem sledeće:

Izlazak iz moje zone konfora doneo mi je u proteklih skoro godinu dana toliko dobroga i toliko usaglašenosti da ni u najsmelijim snovima ne bih umeo tako da sanjam…

Kada vam se pruži prilika da učinite nešto što nikada do tada niste imali hrabrosti da učinite, ili novca za to jer je uvek nešto drugo važnije ( a ima li zaista nešto ili neko važniji od mene?), učinite to, uprkos strahu i razmišljanju!!!
Ne čekajte da imate dovoljno novca za to, ne čekajte da imate dovoljno slobodnog vremena, ne čekajte da imate dovoljno hrabrosti za to, jer to sve tako nikada neće ni doći!!!

Doći će sve to samo i isključivo onda kada vi donesete ODLUKU da izađete iz svoje zone konfora i uprkos strahu to UČINITE!!!

Ovo sve (kao i sve do sada) vam pišem iz sopstvenog iskustva. Ja sam to uradio, i radim i dalje (još nemam novce za seminare), svaki put, a Univerzum mi šalje sve što mi je potrebno da se to zaista i materijalizuje!!!

I još nešto za one koji dolaze na seminar, moja preporuka je:
sedite što dalje od “svojih”, kako biste seminar doživeli u punom obimu…

(na prvom sam seminaru sedeo pored supruge i ok mi je bilo, super, ali na drugom nikoga osim Karmen nisam ni poznavao, i bilo je wow!!! fenomenalno!!! neopisivo!!!)

ps. Sada dolazi i moja sestra na seminar u Beogradu i rekao sam joj da se “nećemo ni poznavati” kako bi i ona i ja doživeli sve ono što je potrebno da doživimo.

pss. Čak mi dođe da kažem Mabel da to uvede kao “zvaničnu preporuku”

Hvala, hvala, hvala!!!

Vidimo se za nekoliko dana!!!

  • Danilo Ilić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s