KAD SE PROGRAM UKLJUČI

isc

Dakle, program je onaj naš lažni self, ono što mi nismo. Rekli smo da su ubačeni u nas tijekom odrastanja, a neke smo donijeli još od prije. Neugodni su i čine da se naša usta “smiješe prema dolje”. Ako nismo ništa na njima radili, nismo ih osvijestili i brisali, pojavljivat će se iz naše sjenke, automatski, snažno, kad se najmanja nadamo i radit će kaos u našim emotivnim životima.

Ako radimo na njima, brišemo ih i osvjetljavamo svoju sjenku, pojavljivat će se sve manje, sve slabije i sve kraće će trajati.
Na taj način povećavamo, osnažujemo i ustoličujemo u našu centralnu energiju ljubav, flow, ljepotu, dobrotu..odnosno našu Dušu sa svim svojim nepromjenjivim kvalitetama.
Ono što program uključuje su situacije, ljudi i simboli koje nas na podsvijesnoj razini dotiču. I ono što program čini programom je njegova uvjerljivost, koja je naravno lažna. Naime , on ti djeluje tako stvaran, logičan i uvjeren si da je to to. Međutim, čim si “daun” ili “haj” ili bilo koji drugi pretjerani emotivni ili komplicirani lik, to nije to.U drami si, u svom vlastitom teatru.
A tvoja priroda nije teatralna i dramatična, tvoja priroda je nasmješena, lagana, topla i jednostavna.

Zato se , koliko je u tvojoj moći, okruži situacijama, ljudima, simbolima koji NE aktiviraju tvoje loše programe. Osvijesti koje situacije aktiviraju tvoje loše programe i naprosto ih izbjegavaj koliko god možeš. Ako ne možeš izbjeći doticaj sa tim situacijama, tako svjestan cijele stvari, skoncentriraj se na situacije, ljude i simbole koje jačaju tvoj iskonski Self, koji potiču u tebi flow, ljubav, širokogrudnost, prihvaćanje i dobru vibru. Jer TO SI ZAPRAVO TI.

Zato isključi taj program koji ti plasira neistinu kao stvarnost i zakorači u radosni životni flow koji JEST TVOJA STVARNOST.
Ajde, digni se iz programa i zakorači u Stvarnost. Nema više “ali”.
BE HAPPY AND GO WITH A FLOW, IN LOVE

  • Dena Žuvan

Komentiraj