Tko drugi, ako ne ti?

tkoŽivot je zanimljiv i neobjašnjiv. Nikad se ne zna što će biti odmah iza ugla. Kazivanjem dobro poznatog alata “Volim te”, vi nosite zaštitni prsluk.

Kako pomaže ovaj oklop? On je kao nevidljiva topla svjetlosna čahura koja štiti svaki vaš korak. Ako ne nosite zaštitni prsluk to će vas dovesti do stresa i problema. Ne bih htjela to iskustvo.

Pa ipak, zaštitni prsluk je vaš drug, koji ispituje cestu za vas. “Pa, dobro … idi odavde – tu je cesta glatka. Ne idi tamo – tamo je močvara.”

Naravno, ovaj zaštitni prsluk radi non-stop, bez pauze za ručak s jednim uvjetom – morate doći do Ho’oponopono čišćenja. Ne, 600-800 puta dnevno koristiti jedan alat nije dovoljno. To je stalan i neprekidni proces. Umjesto da slušate svoje vlastite misli koje se stalno odigravaju u vašem umu, možete koristiti alat. Još uvijek ne radite ništa, kada idete na posao ili kuhate večeru? Ovo je prilika za čišćenje. Sve je učinjeno u vašem umu.

Tko će drugi, ako ne vi biti u mogućnosti da zaštititi sebe i svoju obitelj? Zašto obitelj? Jer čim se izbriše od vas, istovremeno će se izbrisati i iz obitelji.

Kako izgleda zaštita na suptilnoj razini? Slika za ovaj članak vrlo grubo ilustrira ovo. Nosite taj oklop i dopustite sebi i svojoj obitelji biti opkruženi Božanskom Ljubavlju.

Volim te!

Keaukalike

Izvor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s