Dublje razumijevanje neugodnih situacija

s

Dragi Hopsići,

oni koji su dugo u ovome su navikli na mala i velika čuda, a za nove imam savet da se spreme u nekoj budućnosti (po Božijem vremenu) na događaje koje nemaju veze ni sa logikom ni sa onim što su učili, naučili ili što uče. Jednostavno, reči Hvala Ti i Volim Te “rade svoj posao” bolje nego što može neko da isplanira. Nije ni čudo, jer kada se prepustite Božanstvu (kosmosu, univerzumu, energijama, kako god) Vas iznenade sa prijatnim i manje prijatnim situacijama.

Desio mi se pre nekog vremena na štrandu u Novom Sadu jedan “peh”, pukao mi je prednji zub iz “čista mira”. Prvo sam bio u šoku, pogotovo kada sam pogledao sebe u ogledalo preko mobilnog, da bih se brzo smirio jer sam shvatio da u pozadini cele situacije ima neka poruka. Naime, hopsam blizu godinu dana, pa se uvek i setim Mabel, koja je nakon pada na jednom putovanju i seminaru rekla:”Bolje ja nego avion!”. Ta misao mi je prvo proletela kroz glavu, ali sam bio zaokupljen svojim društvom koje je prvo bilo u neverici, a kasnije me stalno zasmejavalo da pokažem sebe u “divnom” krezubom stanju…

To veče sam izmeditirao celu situaciju, da bar dobijem neki odgovor. Odgovor je bio sledeći:” Roberte, to što se desilo je bio energetski udar koji je bio preusmeren sa Tvojih nekih vitalnih organa na zub. To je najveća posledica tog delovanja. Zub ćeš popraviti i ti ideš dalje zdrav i prav…” Mnogo godina praktikujem meditaciju i dobio sam nebrojeno puta puno lepih znanja, saveta, preporuka i objašnjenja, tako da ni ova informacija nije neka moja fikcija i fantazija. To najbolje znaju oni koji me duže poznaju.

Ono što je bitno u celoj priči, da potvrde u obliku materijalnih dokaza dolaze na razne načine, ukoliko redovno praktikujete Ho’oponopono. I Mabel i Dr Hew Len su govorili da čišćenjem ili praktikovanjem reči Hvala Ti i Volim Te se izbegavaju teške (tragične) situacije ili se ublažavaju. To zna samo Božanstvo kako i po kom prioritetu deluje. Naravno, zavisi i od težine i dubine toksičnih sećanja naših predaka. Mi za njih nismo krivi, ali smo odgovorni da ih čistimo. Ako nećemo mi, neko od naših potomaka će sigurno.

Želim da moji potomci znaju da sam maksimalno bio odgovoran i za njih, i za moje pretke kao i moje okruženje… “Oprosti mi Bože na svemu što je stvorilo u meni situaciju loma zuba kod mene. Oprosti mi dragi Bože, Žao mi je, Hvala Ti dragi Bože što mi daješ još jednu priliku da otpustim ta sećanja… Volim Te dragi moj Bože…. Hvala Ti… Volim Te…”

-Robert Vojnić Purčar

P.S. U toku meditacije mi se pojavio (prvi put) i neki kostur sa krilima kao kod anđela, i nekako uznevereno gledao okolo. Od duhovnih energija sam dobio informaciju da je to neka energija koja dolazi na mesto gde uskoro nečija duša odlazi u kosmos. Moj je bio “uzneveren” jer ko zna koji put dolazi do mene i odlazi neobavljenog posla…Bilo mi ga žao…hahahahahahaha… Kao jednu od potvrda tome možete naći u jednoj od knjiga “Čudesa Svetog Vasilija Ostroškog” gde sam opisao u detalje kako je mene i moju porodicu nekoliko puta spasio Sveti Vasilije Ostroški… Najlepši pozdrav svim hopsačima i samo čistite i čistite i čistite… Hvala, Hvala, Hvala…

2 responses

  1. Hvala, hvala, hvala Roberte. Imala sam čast da prisustvujem Ljubišinim seminarima u Novom Sadu, dugi niz godina. Upravo sam odgledala i emisiju sa Karmen, u kojoj ste Vi gost i prisetila se mnogih njegovih seansi i efekata koje su imale na mene. To su bili veliki pomaci u percepciji i skokovi u razvoju svesnosti i razumevanja. Međutim, jedan je bio Ljubiša, a sada ga više nema, nažalost. Za mene je njegovim odlaskom ta etapa u razvoji duhovnosti završena. Učitelja više nema.
    Sada sam potpuno posvećena HOO, ne mešam ga ni sa jednom drugom tehnikom. Poštujem pravilo koje je Mabel naglasila, da ako želimo dobiti najviše od HOO tehnike, ne trebamo praktikovati uporedo i neke druge, jer na taj način zbunjujemo naše unutrašnje dete, a ono zapravo “odrađuje” najteži i ključni deo – otpuštanje i brisanje programa i sećanja.
    Svi mi imamo slobodu izbora. Moj izbor je HOO, hvala, hvala hvala!

  2. Dr Ljubiša Stojanović je bio osoba koja nam je pomogla da naučimo “abecedu” duhovnosti. Sa tom “abecedom” svako ponaosob ide putem koji mu najviše odgovara. Pravi učitelji su duhovne energije. Cilj svake osobe treba da bude kontakt sa duhovnim energijama koje daju najbolja usmerenja i preporuka, i ne mogu se nikada uporediti sa nekom osobom. O tome je i Ljubiša pričao, da je On samo posrednik. Primena Svetih Znanja se ne kosi sa tehnikom HO, jer je i ona deo Svetih Znanja, bez obzira što je Ljubiša nije spomenuo direktno u tom kontekstu, ali smo indirektno uvek imali priliku slušati o značaju ljubavi i zahvalnosti. Lično moje razumevanje HO je da je to samo jedna od puzli na putu našeg razvoja, i zahvalan sam večito što je ta tehnika ušla u moj život, moje porodice i mojih prijatelja. Praktikovanjem HO su i moji kontakti sa duhovnim energijama postali čistiji i dublji, jer Ho’oponopono pomaže da se brže otklone mnoga toksična sećanja. Ona itekako mogu usporiti duhovni razvoj, da budem i direktniji, mnoge ljude skrenuti sa ispravnog duhovnog puta. U današnje vreme puno osoba “luta” u potrazi za nečim što je ispravno i istinito. Ho je stvarno najlakši način da se dođe do izvora, koji se zove prosvetljenje. Poruka duhovnih energija da je “Ho’oponopono dekoder za vrata raja” vrlo direktna, kao i blagoslov što možemo svim ljudima preporučiti, bez straha da će se nešto loše desiti. Zahvalan sam večito i Dr Ljubiši Stojanoviću što je Sveta Znanja podelio širom sveta kao pomoć ljudima da budu zdraviji i srećniji. Ovih tekstova i razgovora ne bi bilo da se desilo suprotno. Siguran sam da i On sada, kao energetsko spiritualno biće, prati razvoje od svih nas i pomaže a da često nismo ni mi svesni toga…. Hvala, hvala, hvala….

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s