Zašto stalno idem na HO seminar

dan

Zašto stalno idem na seminar? Zašto ponavljam? Ove godine ću biti na svom 5. seminaru u Beogradu, a odmah nakon sedam dana i na svom 6. seminaru u Zagrebu…
Jedva čekam i oduševljen sam što će ih i ove godine biti (kako drugačije)…

Ono što sam do sada na seminarima doživljavao ne mogu ni da opišem. Ne mogu da izdvojim ni jedan specijalan momenat. Ima ih toliko mnogo, a opet ni jedan nije za izdvajanje.
Sveukupan doživljaj jeste da neću propustiti ni jedan budući seminar Mabel koji se bude održavao na ovim prostorima.

Zašto? Pa ja svakako čistim skoro stalno (dovoljno sam iskren prema sebi da ne kažem da je stalno). I dalje mi se pojavljuju razne misli, ali se mnogo brzo vratim na volim te, volim te, volim te.
Osvešćujem na bukvalno svakodnevnom, svakominutnom nivou zbog čega mi se nešto desi kada se desi i tako dalje. Neko bi rekao da sam stalno svestan, ali ja znam da nisam stalno i trudim se da do tog nivoa dođem…
Ali na seminar idem, i ići ću dok god ga bude, zato što se tada samo prepustim i čistim. Tako čine i svi ponavljači i onda uz Mabel koja po definiciji čisti na seminaru bude očišćeno toliko toga svima nama koji smo prisutni a za što bi nam pojedinačno verovatno trebalo nekoliko života da očistimo… I uopšte ne znam šta se tada čisti, kao što ne znam ni inače kada izgovaram reči volim te, volim te, volim te, šta se zapravo čisti. Ali znam da se čisti jer to tako osećam. I odoh sada da na vreme zaradim dovoljno novca koje ću pametno iskoristiti uplaćujući za ponavljanje seminara 19.- 20.11. u Beogradu, i 26. – 27.11. u Zagrebu.

Vidimo se!!!

-Danilo Ilić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s