Webinar na hrvatskom i makedonskom jeziku

ihaleakala-mabel
 .
Moderan život kojeg danas živimo stigao je do svog zasićenja i počinje pucati po šavovima prividnog mira, a unutarnje nezadovoljstvo prosječnog čovjeka je postalo neizdrživo. Mi trebamo svaku moguću pomoć jer su naši otpori prema promjeni jednostavno zastrašujući! Ispada da je daleko teže otpustiti svoju privrženost sjećanjima i programima nego grčevito stiskati zubima negativna iskustva loših odnosa, bolesti i raznoraznih problema s kojima se svakodnevno suočavamo.
 .
Mini WEB radionica ovakvog tipa ja zaista od velike pomoći, a dostupna je u svakom trenutku kod kuće s dva klika mišem. Ona je vrlo precizan podsjetnik što je to Ho’oponopono, kako on funkcionira, te kako nam može pomoći u životu. Strast i preciznost, te izuzetno draga energija dr. Hew Lena i Mabel Katz uvelike potiču iste te vrline u nama samima da nas pokrenu i navuku osmijeh na lice.
.
Kada slušate ili gledate ovakav tip radionice vi niste u uobičajenom stanju svijesti. Dogodi se neki pomak i vašu pažnju preuzme jasnoća. Vi počinjete čistiti nesvjesno, jer vam je to tada najprirodnija stvar na svijetu i ništa se ne upliće u taj proces! Osjećate podršku i jaku želju da otpustite svoju zatočenost u probleme. Vaša predanost da se oslobodite bremena sjećanja i podataka iz vlastite podsvijesti, kao i svojoj misiji da se vratite doma, da budete u Nuli, tada ne traži objašnjenja, jer ste u Srcu, a ono ne mari za forme, upite ili opise.
.
Dr. Hew Len i Mabel ne dopuštaju lutanja uma i unutarnjem dijalogu da se raspamete i da nas pokolebaju. Kad su zajedno, oni su sjajan tim, jednostavno ih je lijepo gledati i učiti od njih, ulaziti u duboka meditativna stanja Ljubavi i kroz njihove riječi i ispuniti svoju svijest s voljom da čistimo, da potražimo to svoje unutarnje dijete, da ga zagrlimo i kažemo mu ‘Volim te’.
.
Ako svakodnevno posvetimo barem pola sata ovakvim prezentacijama Ho’oponopona kao što je to ovdje na ovom WEBinaru, to će definitivno preobraziti naš otpor i nevoljkost u neku neobjašnjivu volju i potentnost da čistimo, da radimo na sebi i uljepšamo svoj život. Pomoć koju ovdje dobivamo je apstraktna, ali onaj dio nas koji poznaje taj jezik će ga itekako razumjeti i pogurat će nas da mu posvetimo svoju pažnju. Vrlo brzo ćemo uvidjeti da uistinu nemamo ništa drugo nego ovaj tren i u njemu je prilika da transformiramo svoj život, da ga oblikujemo u novu svijest, i sve te priče i mitove o unutarnjoj sreći pretvorimo u zbilju.
.
Ova WEB radionica je prevedena na hrvatski i makedonski jezik.
.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s