Svrha Ho’oponopono seminara

ho

Dragi Hopsići, zamislite jednu ogromnu halu (hangar) veličine kao hiljade fudbalskih igrališta i visine 1000km. To neka bude Vaša glava. A onda milione i milione tona smeća kojim je ta hala zatrpana i gde se smeće gomila iz sekunde u sekund. To neka budu Vaše negativne misli i dela, negativne emocije, brige, tuge, žalosti, ne samo Vas nego i svih Vaših predaka (stotine, hiljade i miliona unazad).

Sada zamislite kako jedna osoba sa dve ruke raščišćava tu ogromnu količinu smeća i sprečava dopremanje nove, ali samo po komandi. To neka bude Vaša glava koja daje komandu sa “Hvala Ti…Volim Te”. Jedna komanda, jedna akcija izbacivanja smeća iz hale, Vaše glave.

Sada zamislite hiljade novih ruku i hiljade novih pomagača koji izbacuju smeće iz te hale, odnosno Vaše glave. To je Vama pomoć koju ste dobili jer ste prisustvovali jednom seminaru kod ovlašćenog predavača kao što je Mabel Katz.
Ja tako vidim dobrobit seminara, iako nikada nisam bio, ali sam verovao i verujem da je to tako. Šta ću, imam poverenje pa nemam strah i nedoumice.

Ako je nekome pomoglo da prelomi i da ode bar na jedan seminar, voleo bih da podelite sa Vašim okruženjem i potvrdite ili opovrgnete ovu viziju. Dobro došli u “čistilište”!

Svima veliki Hopsački pozdrav… Hvala, Hvala, Hvala…

-Robert Vojnić Purčar

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s