Ho’oponopono horoskop za 8.mjesec 2016.

ho

 Jarac hopsić

Ho’oponopo jarac je najtvrdoglaviji hopsić. Ili će da hopsa, ili će da izbriše sve reči iz memorije koje počinju sa Ho.
Ljubav mu je jako bitna u životu, ali to vešto krije. Kada ugleda osobu koja mu se sviđa, ubrzano diše i govori u sebi “Volim Te…Volim Te…Volim Te…”.
Božanstvo je za ovaj mesec spremilo posebna iznenađenja na polju ljubavi za sve aktivne hopsiće. Bivši će i ovaj mesec biti samo bivši, a novi će se pojaviti kao šlag na tortu i blagoslov za uloženi trud.
Posao kao posao je udvostručen jarčevima hopsićima, pa ponekad ima teškoću da poveže ko je odgovoran za to, on ili ona svojim radom ili hopsanjem.
Zdravlje je interesantno u ovom periodu, jer “izlaze” na videlo mnoge skrivene bolesti. Ne brinite, hopsanjem ste ubrzali čišćenja, jer nakon toga Vam se smeši zdravlje koga nikada niste ni imali potpuno.

Vodolija hopsić

Kada vodoliji kažete za Ho’oponopono, kroz glavu joj prostruji.”Ha, nešto ima u pozadini priče”. Nikada javno neće reći svoje mišljenje ako to i ne proba. Aktivni hopsići(ce) vodolije preuzimaju 100% odgovornost kod prvog vidljivog dokaza. Oni ne menjaju konja koji dobija.
Ljubav u ovom mesecu im je strana reč iz vujaklije, jer su prihvatili mogućnost ili da budu sami ili da promene njih šestoro za nedelju dana. Bože moj, i Bog se odmarao nedeljom. Posao “otkida” za one koji duže vreme hopsaju, a “štuca” onima koji tek kreću. Neverovatna sposobnost prenošenja ovih znanja je u njima, tako da će preporuke “prštati” na sve strane. Više im znače dokazi kod hopsanja kod njihovih najmilij nego kod sebe.
To je nešto što će im hopsanje pomoći da stave sebe na prvo mesto, jer će se tada povući i sve bolesti.

Riba hopsić

Emotivna riba hopsić prestaje biti emotivna na svaku sitnicu. To je velika ušteda kod kupovine papirnih maramica. Njihovo okruženje se čudi njihovoj promeni, jer prvi put vide da “riba” ima i zube.
Hopsanje izuzetno menja karakter ribe, jer ona postaje ajkula u obliku ribe. Samo hopsanje je sprečava da nekog i ugrize.
Ljubav u ovom mesecu je kao tigar u liftu. Skače na sve strane, a dugme nikako da pritisne. Lotosov položaj za ribe hopsače(ice) je idealna prilika u ovom mesecu da pogode pravo dugme, zaustave se na pravom spratu i nalete na pravu osobu. Mnoge ribe se mogu nadati novoj prinovi nove hopsice.
Posao je pedeset peta misaona imenica, jer “dugme” ljubavi još nije pritisnuto. To ti je tako kada riba postane tigar.
Zdravlje od 100 do 200 za gornji pritisak. Manje slatkog a više šetnje, kod hroničnih upala pojačati hopsanje.

Ovan hopsić

Kada je Bog stvorio ovna, dao mu je rogove i tvrdu glavu. Zaboravio je kacigu, pa mnogo ovnova ima čvoruge i “šljive” po glavi. Zato oni koji hopsaju mogu dobiti odličan kačket i sunčane naočare na poklon.
Ljubav cveta ovog meseca kod svih ovnova, ali partneri ne mogu da prate ovaj tempo, pa je preporuka da ovnovi hopsači(ce) prenesu ovo znanje i njima. Emocije bujaju, krv vri na sve strane, a pogotovo vole sve što im brane. Hopsići(ce) ovnovi ne traže decu u sebi, jer su oni večita deca.
Posao ovog meseca je u velikoj prekretnici, naravno za one koji hopsaju. Ili duplo ili ništa je deviza za ovaj mesec. Onaj ko ih sada angažuje, platiće za njihov rad i energiju i tri puta više.
Zdravlje ovna hopsača(ice) ovog meseca je ko u slona sa šest surli. Sami sebe iznenađuju koliko su energični.

Bik hopsić

Ko nije upoznao bika hopsića(icu), ne zna šta je propustio. Aktivni hopsići su od toga napravili pravu religiju. Dobili su dokaze, i ako ih pokušate uveriti u suprotno, spremite se na nokaut. Vi ćete jednom biku hopsiću(ici) reći da ovo ne valja?
Ljubav kod bikova hopsića(ica) je melem na dušu. Toliko nežnosti ima u njima ovog meseca, da se i čokolade tope u izlozima kada oni prođu. “Ljubi bližnjeg svog” je ništa u odnosu na to koga oni sada sve ljube.
Posao ide kao podmazan tobogan, a oni još dodaju i vode da bi se ubrzalo.
Zdravlje je promenljivo, jer emocije remete tok energije. Hopsanjem se potpuno stabilizuje rad srca.

Blizanac hopsić

Joj, joj, joj… Blizanci hopsići(ice) su ovog meseca baš u frci. Hoću li 1000 puta reći “Volim Te” ili 7689 puta reći “Hvala Ti”… Nedoumica se rešava višestrukim praktikovanjem i kombinovanjem alata za čišćenje. Plava voda je ovog meseca “izvor života” za sve hopsiće(ice), i treba ga piti u neograničenim količinama.
Ljubav blizanca je ovog meseca “hoću – neću”, jer još ni hopsanje nije sinhronizovalo braću blizance unutar blizanca. Ne posustajte, jer ljubav je za Vas ona prava kada je savršena. A to Vam hopsanje definitivno nosi.
Posao koga se blizanci dohvate u ovom mesecu će biti igra. Igrajte više igre na sreću, jer blizanas hopsić “vidi” ono što sada drugi ne vide.
Zdravlje blizanca hopsića je za ginisa. Sad me vidiš, sad me ne vidiš. Lekari idu na godišnji kada blizanac hopsić dođe na pregled. To “normalan” ne može izdržati.

Rak hopsić

E moji rakovi hopsići. Da ste zamišljali ovakav život nekada, vratili bi se u svoju ljušturu i postali puž koji neće da izađe. Sve što je moglo i nije Vas je snašlo ovog meseca, iz jednog jedinog razloga, što niste ranije počeli hopsati. Ne posustajte, jer stvari nisu tako kako izgledaju. Današnji rakovi hopsači(ice) imaju više posla nego ijedan drugi znak, jer su im i preci bili “nezgodni”.
Ljubav je ono što ih oživi i uništi, ali im hopsanje daje “osigurač” koji ne pregoreva. Za slobodne susret u pola noći, a za zauzete aktivnosti koje samo na filmovima ima.
Posao je za rakove hopsače(ice) mentalno čišćenje, i radite ga što više i što češće. “Budi uvek svoj” je poruka za rakove u ovom mesecu. I ako “Hvala Ti” izgovaraš pola sata, veruj da je to eho u kosmosu koji odzvanja.
Zdravlje se kod rakova hopsača(ica) najbolje vidi po očima. Ako trepnu na jako upereno svetlo noću u njihove oči, imaju savršeno zdravlje. U suprotnom, pojačati hopsanje, kontraindikacije ne postoje.

Lav hopsić

Za lavove hopsače(ice) važi jedno bitno pravilo. Ne diraj ga dok hopsa, jer će Ti otkinuti ruku. “Lav dlaku menja, ali ćud nikada” je ono što ga krasi, jer se čak ni hopsanjem njegova ćud ne može menjati. Ali se hopsanjem filtrira selekcija koga će “smazati” za večeru.
Ovog meseca je ljubav naklonjena izuzetno slobodnima, a zauzetim se preporučuje puno fizičke aktivnosti sa velikim poverenjem u čuda hopsanja. Sve osobe iz njihove kontakt liste se čude promenama kod lavova hopsača(ica), jer lavovi postaju “lafčine” bez upotrebe reči ja i ja i ja.
Posao kao vid relax varijante kod aktivnih hopsača postaje ubrzan, i neobično se dobija više para za manje rada.
Zdravlje je dobro osim onog ko mu stane na rep. Zato je “Volim Te” preventiva od ugriza.

Devica hopsić

Koliko je devica sama sebi nekada teška, toliko je omiljena drugima od kada hopsa. Konačno nešto čemu se može posvetiti ceo svoj život, a da zauzvrat dobija bezuslovnu ljubav. Daje “Hvala Ti i Volim Te” a dobija nazad u svakom segmentu života.
Ljubav je kod ovog znaka ako hopsa vrsta predigre. Kaži hiljadu puta “VolimTe” i zaprosiće Te 100 puta ovog meseca. Energija device hopsača(ice) je najjača u ovom mesecu od 00-08h, iskoristiti maksimalno za praksu, jer ljubav ne bira vreme, ali reaguje na energiju. Posao je “posao-kuća-posao” dok se ne obriše onaj deo sećanja koji kaže “posao-zabava-zabava-zabava-posao-uživanje-plodovi”. Bez brige, Božanstvo ima velike planove za ove hopsiće u ovom mesecu.
Zdravlje ni tamo ni vamo, jer dosadašnji način održavanja zdravlja je bio pogrešan. Hopsanje ga vraća na normalu, i samo istrajte i čistite.

Vaga hopsić

Kada vagica vaga, stoji u mestu. Kada vagica hopsić vaga, uvek pokaže kuda treba poći. Učinak za vagice je “raj za dušu” jer konačno neko drugi odlučuje za nju. I to jako dobro. Nema šanse da ikada više odustane od hopsanja.
Ljubav je ovog meseca prava “mica” za vagice hopsače(ice). Toliku nežnost im daju hopsanja, da “sirota” vaga više ni ne meri te nijanse. Zaljubljivanja i zaljubljivanja slede za sve znake vage ako hopsaju.Sudbinske stvari se menjaju, jer se čisti sve ono što ne bi valjalo za njih.
Posao je pod velikim pitanjem, pošto sledi mala osama, da shvate hopsajući koji je najbolji put za njih.
Za zdravlje vage hopsači(ice) nemaju vremena, pa se ne mogu ni razboleti.

Škorpija hopsić

Ako neko želi da oseti ovog meseca “ujed godine”, najbolje da provocira škorpiju hopsicu. Verovatno bi imao velike posledice, ali srećom može samo da ima restart svog programa. Toliko je ovog meseca jak “ujed” ovog znaka, da škorpije moraju non stop da čiste. Sve što postoji od praistorije do danas kao toksična sećanja je dobila škorpija hopsić(ica) u ovom mesecu. Kaže se “veliki izazov, veliki blagoslov”. Ovaj mesec je prava prilika da promeniti svoju budućnost za 180 stepeni, kao i celo Vaše okruženje.
Ljubav buduća se stvara u ovom mesecu, po kojoj će se snimati holivudski filmovi.
Posao dolazi isključivo “sa neba”, jer Božanstvo jedino zna šta je dobro za Vas.
Zdravlje kod Vas je na nivou adrenalina, ništa ne boli samo ubrzaj dešavanja. Idealna prilika za sportiste hopsiće(ice).

Strelac hopsić

Kada strelac hopsa, i zemlja se vrti u drugom smeru. Čarobnjak Merlin se krsti, a Buda trenira odbojku. Toliko utiče hopsanje na ovaj znak, da ponekad na ulici ljudi misle da dolazi predsednik.
Ljubav je za ovaj znak ovog meseca mistika, naravno za one koji hopsaju. Zapakovana i nedodirljiva, reč ljubav je za ove znakove kao pitanje u “Kvizu Milionera”. Voli sebe, voli životinje, ali sa ljudima se ovog meseca još nije oslobodio. Čišćenja za strelce hosače(ice) je ovog meseca toliko intenzivno, da je najbolje da se prijave za triatlon, jer jedna disciplina im nije dovoljna za višak energije.
Posao kao posao i nije ako se ne radi 6 poslova odjednom. Zato čistite da se smanji na “normalnih” pet “poslića”.
Zdravlje je savršeno ako je alternativna primena. Svakako znate da Vam hopsanje donosi ono što je za Vas najbolje.

-Robert Vojnić Purčar

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s