Ho’oponopono je čudo!

ho
       Mesec dana pre seminara u Beogradu, sve se složilo, prepreke su uklonjene i moj put na seminar se otvorio potpuno. Počinjem se čudno osećati, celo telo mi stalno blaže ili jače vibrira, svaka moja ćelija, osetim je. Hvala, hvala, hvala! Sve to vreme nešto u meni me podstiče da bez prestanka čistim, hvala, hvala, hvala!
       Nedelju dana pre seminara, sve se to pojačava, obuzima me neka vrsta opijenosti, ošamućenosti, sa čestim vrtoglavicama, povremeno gubim vezi s mozgom, hvala, hvala, hvala!  Čistim još žešće, pijem još više plave vode, menjam češće vodu u čašama. Uveče, dok prolazim ispod uličnih svetiljki, mnogo više njih se u tom trenutku pali i gasi!?(to se dešava već dugo, ali u manjem obimu). Istovremeno se dešavaju neke teške (ničim izazvane ?) stvari, meni bliskim i dragim osobama, hvala, hvala, hvala!
       Mesec dana pre seminara počinju da se dešavaji i neočekivane lepe stvari.  Moj dragi unuk (9 god) oko dve godine ima na tabančiću veliku, tvrdu, bolnu i ružnu bradavicu, hvala, hvala, hvala!  Pravila mu je velike smetnje pri hodu i sportu kojim se bavi. Već je jednom hirurški odstranjivana, ali se ponovo pojavila i proširila,” rascvetala”, hvala, hvala, hvala!  Njegovi roditelji su po savetu pedijatra, trebali ponovo da ga vode kod hirurga, da mu ponovo odstrani. Zamolila sam ih da pokušaju da mu to mesto mažu uljem čajevca, koje sam “izguglala”  kao veoma delotvorno za te probleme. Na sreću, pristali su, s tim da je hirurg uvek krajnja opcija. To se dešavalo pre oko tri meseca.  Mazali su revnosno uljem, ali se ništa nije pomaklo na bolje. Pre mesec dana primetili su malo poboljšanje pa nisu odustali, a pre oko dve nedelje na očigled je počela da se “topi”, da nestaje, tako da je ostala samo jedna kvržica, više kao ožiljak, hvala, hvala, hvala!  Oni su još uvek u čudu, pogotovo njegov otac – moj sin, koji veruje isključivo u ono što se može videti okom i opipati rukom, ili dokazati formulom i brojevima. Čist “tehnički um”, a tako je birao i zanimanje, završio je elektrotehnički fakultet. Ne znamo šta se desilo, svi smo srećni zbog toga, hvala, hvala, hvala!
       Moj sin (“neverni Toma” sa “tehničkim umom”) hvala, hvala hvala! i njegova supruga, bave se nekretninama. Imali su u ponudi tri relativno velika savršeno sređena stana, prodaja je zapela i bili su pomalo zabrinuti i obeshrabreni, hvala, hvala, hvala!  Veče pred seminar (petak), rekli su mi da imaju kupca za jedan od stanova, ovih dana se sređuju papiri – prodato! Hvala, hvala, hvala!  Juče uveče (dva dana posle seminara) pojavio im se kupac za drugi veći stan, hvala, hvala, hvala!  Danas je sve to potvrđeno i radi se na papirima, prodato!  Svi su srećni i zadovoljni, svako je dobio ono što mu je trebalo!  Hvala, hvala, hvala!
       Još uvek sam blago ošamućena, još uvek blago vibriram, hvala, hvala, hvala!
       Potpuno se prepuštam tim osećajima i događajima, ne analiziram, dopuštam da se dešava šta god to bilo i ne brinem, ne očekujem, ne opirem se, konačno! Hvala, hvala, hvala!
       Hvala mom celokupnom životu takvom kakav je bio do sada, hvala svim ljudima koji su bili ili su još uvek u mom životu, hvala decenijama rada na sebi i mnogim učiteljima, mnogim pročitanim i proživljenim knjigama i prepoznavanjima u njima, hvala, hvala, hvala!
Sve to me je dovelo do  Ho’oponopona, tako jednostavnog i lakog čudotvorca, a tako ujedno i teškog, hvala, hvala, hvala!
       Neizrecivo sam zahvalna Morni Simeone, Dr. Hju Lenu, dragoj i voljenoj Mabel, dragoj i voljenoj Karmen, hvala vam svima, volim
vas  💟💟💟😊😊😊
D.P.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s