HO’O: Čisti li voda druge ljude

casa

Za sve one koji imaju upite oko toga može li se čistiti s tehnikom “čaša vode” druge ljude

Dakle, ne čistite vi, čisti voda! Vi dopuštate. Znači, ako ste stisli, prigrlili, zagrcali se u strah, voda će učiniti svoj dio, ali energija je ostala u vama, vi je morate otpustiti. Zato je važno istovremeno prakticirati Ho’oponopono alate i čašu s vodom, jer oni rade sinkronizirano.

Voda je neutralna, ona prima sve informacije u sebe i filtrira ih, pročišćava. Ali energetski zapis će i dalje ostati u nama! Kada čistimo, onda se odričemo tih ostataka i prepuštamo ih vodi da ih primi u sebe.

Kad čistite druge ljude s tehnikom “čaša vode”, onda pustite njezinoj neutralnosti da u sebe pokupi ono što treba iz sjećanja, fotografija, ispisanih imena na papirićima, što god to da bilo, a vi otpustite svoju bojazan i stisak prema tim ljudima. Otpustite svoju žestinu da požurujete njihovo iscjeljenje. Znajte da nikada nije u pitanju njihovo iscjeljenje nego samo naše. S tom čašom mi radimo na sebi iako se čini da pomažemo njima. Ako pak insistiramo i pomažemo njima, onda smo i sami zaglavili, jer nismo u stanju otpustiti.

U konačnici, nije uopće važno kako se čišćenje događa, što voda radi, to je ionako previše apstraktno za um. Sve te jednadžbe, kalkulacije, formule koje mi činimo su ništa drugo nego odgađanje otpuštanja. Jer samo o tome se radi! Sve te tehnike služe samo za taj cilj, a mi ga uporno zaobilazimo i ulazimo u duboke intelektualne petlje oko toga “kako” i “zašto”. Mi ne pitamo kako Andol djeluje, ne insistiramo na tome da nam se objasni kemijski proces tog lijeka u našem tijelu! Tako radi programiranje, jedno zaobilazi a drugo potkopava.

Dakle, stavite čašu, dvije, deset čaša, stavite cijeli fotografski album ispod njih i samo otpustite! Zaboravite na sve to, samo otpustite. To je to, cijela praksa.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s